Ki fogja örökölni Bobbi Kristina Brown 5 milliárdos vagyonát?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
örökség Bobbi Kristina Brown Whitney Houston végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston 23 éves lánya, Bobbi Kristina Brown tegnap hunyt el, de máris az a kérdés tartja lázban a világot: ki fogja örökölni azt a vagyont, ami anyja 2012-es halála után szállt rá.

A 23 éves lány, aki utolsó üzenetében anyukájához szólt, tegnap adta fel a küzdelmet, miután januárban eszméletlenül találtak rá a kádban, ahogy egykor édesanyjára is.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az öröklésről, vagyis az 5 milliárd forintnyi összeg elosztásáról, máris megindultak az összesküvéselméletek, de az igazság valószínűleg az, hogy Whitney Houston megírta a végrendeletében, hogy lánya halála esetén ki örökölje a pénzt. Ennek értelmében az énekesnő anyja, Cissy Houston, és három testvére, Michael Houston, Gary Garland és Pat Houston között oszlik el a pénz.

Ami még kérdéses, hogy Nick Brown, aki az énekesnő örökbefogadott fia és Bobbi Kristina Brown nagy szerelme volt, fog-e örökölni. Ehhez még tisztázni kell, hogy valóban törvényes házasok voltak-e a lánnyal, ahogy azt ők állították, vagy sem.

Miből lesz a cserebogár - Íme a jövő legcukibb sztárpárjaihttp://www.life.hu/csalad/20150724-hires-sztarbabak-akiknek-felnott-korukban-alomparok-lennenek.htmlGoldie Hawn és Kurt Russell, Angelina Jolie és Brad Pitt, vagy akár Blake Lively és Ryan Reynolds - hogy mi a közös ezekben a párokban? Híresek, gazdagok, szépek, szerelmesek és kitartanak egymás mellett! A hektikus sztáréletmód sok párkapcsolatra rányomja a bélyegét, éppen ezért üdítő néha valóban működő, hosszútávú kapcsolatokról olvasni. No, de vajon kik lesznek 10-15 év múlva Hollywood vagy akár kishazánk álompárjai? Kiderítettük!CsaládOrigoElolvadunk! Kisfiával kirándul Gwen Stefanihttp://www.life.hu/csalad/20150727-gwen-stefani-enekesno-kisfiaval-kirandul-montanaban.htmlAz énekesnő családjával nyaral Montana államban, ahol rengeteget kirándulnak. Az énekesnő Instagram oldalán áradozott a természet szépségéről.Család--Vetélytársa akadt György hercegnek! Itt az újabb királyi bébi!http://www.life.hu/csalad/20150727-madeleine-sved-hercegno-megmutatta-ujszulott-kisfiat.htmlJúnius 15-én született meg a svéd hercegnő, Madeleine második gyereke. A kisfiút most a nagyközönségnek is bemutatták.Család--Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Családbővítés: Ada hamarosan újra babázni fog?http://www.life.hu/csalad/20150727-ada-hamarosan-nagymama-lesz.htmlAda hamarosan nagymama lesz, legalábbis fia, Bálint szerint. A Reflektor háziasszonyának nem kis meglepetést okoz fia kijelentése, aki a ma esti Szelfiben a távoli jövőről víziónál, de a gyermeki fantáziának nincsenek határai, és a gyerekszájnak sem lehet parancsolni.Család--Így puszilja Vajna Timi a kis családtagothttp://www.life.hu/csalad/20150726-vajna-timi-megpuszilja-kutyajat.htmlVajna Timi nemrég befogadott egy kiskutyát. Úgy látszik, máris hatalmas köztük az összhang. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.