Hatalmas sztár lett a bombázó golfozónő: Tényleg őrülten szexi!

Forrás: Instagram/Paige Spiranac -
golfozónő golf Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Paige Spiranac nem kért a szexszimbólumlétből, csinos külsejének hála azonban mára az egész világ ismeri és rajongásig szereti a fiatal golfozónőt.

Nem sok sportoló mondhatja el magáról, hogy Instagram-profilja felrobbantotta az internetet. Paige Spiranac azonban igen: a 22 éves golfozónő kevesebb, mint fél év leforgása alatt néhány sztáron is túltesz már követőinek számával, pedig még csak 34 bejegyzésnél tart.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

Paige már az egyetemi évei alatt is tagja volt a San Diego-i Egyetem golfcsapatának, a diploma megszerzését követően pedig több országos versenyen vett részt, ahol egyre jobb helyezéseket ért el.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

A golf Anna Kurnyikovájaként emlegetett sportolónő egy nemrég adott interjújában elmondta: bár szeret csinosan kinézni, mégsem szeretné, hogy ezért váljon híressé.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac
A brazil utcaseprő lány feneke tartja lázban az internetethttp://www.life.hu/news/20150724-a-brazil-utcasepro-lany-feneke-tartja-lazban-az-internetet.htmlRita Mattos, aki Rio de Janeiro utcáinak tisztaságáért felel, szexi alakjával az egész internetet felrobbantotta.News--Sportoljon-e kisbabánk? Terítéken a babaúszás és a babatornahttp://www.life.hu/csalad/20150727-sportolas-kisbabaknak-babauszas-es-babatorna.htmlSok kismamában felmerül a kérdés, mikor és milyen sportágat válasszon szeretett gyermekének. Most segítünk eligazodni a babasportok világában.CsaládThinkstockKylie Jenner melleitől felrobbant az internethttp://www.life.hu/intim/20150720-kylie-jenner-dekoltazsat-alig-takarja-valami.htmlA celebnő, aki legutóbb kék színű hajával lepte meg a közönséget, most alig takaró fürdőruhájával, vagyis inkább dekoltázsával sokkolt. IntimOrigoEgyelőre véget ért a sármos magyar sportoló válási hercehurcájahttp://www.life.hu/sztarok/20150709-szecsi-zoltan-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-valasi-pere-es-a-vagyonmegosztas-egyelore-veget-ert.htmlSzécsi Zoltán vízilabdázó válási pere hat éve húzódott, most viszont döntés született az ügyben. A sportoló ugyanakkor még nem lélegezhet fel, mert egy fellebbezés újabb kálváriát indíthat el.TV + Sztárok--Az internet népe kiakadt Sarka Kata és Bernie Ecclestone közös képénhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-sarka-kata-bernie-ecclestonenal-pozolt.htmlAhogy sok magyar híresség, úgy Sarka Kata is ott van a Hungaroringen. Több pilótával is sikerült közös képet készíteni, de a Bernie Ecclestone-nal készült fotót nem tudták befogadni a rajongók.TV + Sztárok--Egy hatalmas aligátor ijesztgeti a népet egy golfpályánhttp://www.life.hu/news/20150312-egy-4-meter-hosszu-aligator-riogatja-a-nepet-a-floridai-myakka-pines-nevu-golfpalyan-englewoodban.htmlAz englewoodi Myakka Pynes golfpályáján mostanában egyre többször bukkan fel egy közel 4 méter hosszú aligátor. És nem ez az első eset.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.