Bár Paige Spiranac nem kért a szexszimbólumlétből, csinos külsejének hála azonban mára az egész világ ismeri és rajongásig szereti a fiatal golfozónőt.

Nem sok sportoló mondhatja el magáról, hogy Instagram-profilja felrobbantotta az internetet. Paige Spiranac azonban igen: a 22 éves golfozónő kevesebb, mint fél év leforgása alatt néhány sztáron is túltesz már követőinek számával, pedig még csak 34 bejegyzésnél tart.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

Paige már az egyetemi évei alatt is tagja volt a San Diego-i Egyetem golfcsapatának, a diploma megszerzését követően pedig több országos versenyen vett részt, ahol egyre jobb helyezéseket ért el.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

A golf Anna Kurnyikovájaként emlegetett sportolónő egy nemrég adott interjújában elmondta: bár szeret csinosan kinézni, mégsem szeretné, hogy ezért váljon híressé.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

A kinézetem miatt gyakran úgy gondolják, nem vagyok elég tehetséges, és csak a szép mosolyom miatt jutottam el idáig. Pedig meg akarom változtatni a sportágat!" - magyarázta Paige, aki a hírverés ellenére sem tartja magát szexszimbólumnak - és nem is akarja, hogy annak tartsák. Jó hír az uraknak: még mindig keresi az igazit!