Íme a 3 legjobb ingyenes lakberendező applikáció

Forrás: Thinkstock -
applikáció program okostelefon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakberendezési magazinok hasábjain sokszor sok okosságot és tanácsot lehet olvasni a különféle trendekről, stílusokról és arról, hogy ezeket miként tudod te is beilleszteni saját otthonodba. Az ötletek és tanácsok tényleg hasznosak, de tedd a szívedre a kezed, te csupán a cikkek olvasásával el is tudod képzelni az eredményt három dimenzióban?
Forrás: Thinkstock

Ha a válasz nem, akkor a következő applikációk neked is jó szolgálatot tehetnek.

Homestyler Interior Design

Első lépésként be kell töltened az appba annak a szobának a fotóját, amelyiket be szeretnél rendezni - de választhatsz egyébként az app saját üres helyiségei közül is. Ezek után tetszés szerint változtathatod a kiválasztott szoba méreteit, majd neki kezdhetsz a berendezésnek: válogathatsz különféle bútorokból, kiegészítőkből, de játszhatsz a formákkal és a színekkel is.

Az alkalmazás Androidra és iOS-re is ingyenesen letölthető.

Forrás: YouTube

Sweet Home 3D

Ennél a programnál könnyebbség, hogy már magyarul is elérhető, a mobil szerelmeseinek viszont rossz hír, hogy csak asztali számítógépre lehet letölteni. Ez az ingyenes lakástervező program segít elhelyezni bútoraidat egy kétdimenziós alaprajz segítségével, az eredményt pedig háromdimenziós előnézeti lehetőséggel ellenőrizheted. A szoftveren belül lehetőséged van rendezgetni a bútorokat, és egy színkeverő paletta segítségével átfestheted a padlót, a falakat, sőt, a bútorokat is. Ha megjött a kedved, itt letöltheted.

Forrás: YouTube

IKEA szobatervező

Ikea tervezőprogramjának nagy előnye, hogy a felhasználók magyar árkalkulációt is kaphatnak a lakberendezési terveikhez, hátránya viszont, hogy lakberendezés közben - érthető módon - csak a cég saját termékeiből lehet válogatni. Az online tervező oldalán konyha-, szoba-, gardrób-, fürdőszoba- és még polcrendszertervezőt is találhatsz.

Forrás: IKEA.hu
Mit szólnál hozzá, ha Brad Pitt tervezné meg álmaid otthonát?http://www.life.hu/otthon/20150728-sztarok-akik-epiteszetet-tanultak.html„Mi lett volna, ha...?” Ugye, te is gyakran el szoktál játszani ezzel a gondolattal? Nos, az alábbi hírességek bebiztosították magukat arra az esetre, ha esetleg a sztárrá válás nem jön össze. Hogy mi lett volna belőlük, ha nem hollywoodi hírességek lesznek? Mi más, hát építész!Otthon--Te beköltöznél Jancsi és Juliska mézeskalács házikójába?http://www.life.hu/otthon/20150727-kulonleges-meses-otthonok.htmlEmlékszel még a Hófehérke és a hét törpe című meséből a törpék aprócska otthonára? Vagy a Jancsi és Juliskából jól ismert mézeskalács házikóra? Nos, az alábbi képek nézegetésével garantáltan te is egy tündérmesében fogod magad érezni!OtthonOrigoA nyugalom szigete - Függőágyat az otthonodba!http://www.life.hu/otthon/20150724-a-nyugalom-szigete-kulonleges-fuggoagyak.htmlPálmafák, homokos tengerpart, egy függőányban elnyúlva a tenger morajló hullámait hallgatod - nem hangzik rosszul, ugye? Nos, ha a homokos tengerpart és a pálmafák nem is adottak, egy kertben felhúzott kényelmes függőágyban pihenve percek alatt elfelejtheted a rohanó mindennapok nyűgjét. Mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat!OtthonThinkstockA putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150722-a-legnagyobb-sztarok-gyerekkori-otthonai.htmlMa már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kis hazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak. OtthonAFPFuturisztikus házat építettek - Ez lenne a jövő?http://www.life.hu/otthon/20150717-nulla-szen-dioxid-kibocsatasu-hazat-epitettek-angliaban.htmlEgy ház, amely egyáltalán nem bocsát ki szén-dioxidot, sőt annyi energiát termel, hogy abból még eladásra is futja. Ez már a jövő?OtthonOrigoEzeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meghttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legrangosabb-epiteszeti-fesztivalja-a-world-architecture-festival-idei-epuletei.htmlA világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.