Ezeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meg

fesztivál látványterv építész épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. 

A fesztiválnak idén novemberben Szingapúr lesz a házigazdája - ahol 47 ország tervezői képviseltetik magukat, a döntőben közel 400 épület küzd majd meg a 31 kategória díjaiért.

/1507/Brill201571415253

A november 4-6. között tartó fesztiválon befejezett és jövőbeli projektek egyaránt versenyeznek - a "versenyzők" között pedig kis családi háztól kezdve a gigászi felhőkarcolóig mindenféle épülettel találkozhatunk. A különleges épületek mellett a tervezők lakberendezési és tájépítészeti alkotásokkal is benevezhettek.

Ha kíváncsi vagy a világ legtehetségesebb tervezői által elképzelt látványtervekre és a már elkészült épületekre, lapozd végig galériánkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.