Leírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. 

A forró nyári napok és a napbarnított bőr tökéletes kiegészítője lehet az arany szikrázó ragyogása. Van köztük kifinomult árnyalat, káprázatos és misztikus hatású, istennőhöz méltó, amikkel fényűző lehet a megjelenésed. Világos szemszínhez jól mutatnak a sötétebb árnyalatok, a sötétebb szemszínhez pedig a világosabb arany árnyalatok. 

1. Avon pirosító 2199 forint, 2. Bobbi Brown 26 dollár, 3. Maybelline Color Tattoo 24h gold, 4. OPI lakk, 5. Estée Lauder 22 dollár, 6. Chanel, 7. Burberry rúzs, 8. Mac 2900 forint, 9. Catrice lakk

Széles választékban találsz alapozóban is aranyló ragyogást, a szemhéjpúderek, valamint szemhéjkrémek gazdag választékban elérhetők, sőt, káprázatosak az arany rúzsok, szájfények, körömlakkok, valamint a bronzosítók, highlighterek is. Pompás akár nappali, akár alkalmi viseletként, nagyon szépen kiemeli ugyanis a napcsókolta bőrszínedet. 

Ha nehezen barnulsz, akkor sem kell lemondani az érzéki ragyogásról. Keverj az alapozódhoz egy kis folyékony bronz fényt, egyenletesen vidd fel arcodra, és már kész is a napbarnított, igéző bőrszín. Kontúrként kedvenc bronzosítóddal emeld ki hozzá az arccsontodat! 

Szemhéjadra válassz szemhéjkrémet vagy szemhéjpúdert: tegyél a mozgó szemhéj egészére a szikrázó aranyból. Fenségesen mutat rajta egy kifelé vastagodó fekete cicás tusvonal! Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. Ehhez a kifinomult sminkhez ajkad ragyogását bolondítsd meg egy szikrázó arany szájfénnyel.  

Ha te is imádod az arany fényűző ragyogását, akkor kicsit bátrabban is használhatod ezt a fenséges színt.  Uniformizáld bőröd színét egy színezett hidratálókrémmel. Emeld ki az arccsontodat a kedvenc aranyos bronzosítóddal. Az arccsont ragyogását fokozd highlighterrel! Szemhéjadra tedd a kedvenc arany árnyalatodat, mélyítsd egy kis bronz fénnyel a szempillatövet alul és felül, majd a mélyítővonaladra satírozz egy középbarnát szép átmenettel. Húzz egy finom tusvonalat a szempillatőbe, szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki. Ajkad érzékiségének fokozására válassz egy szikrázóan izgalmas arany ajakrúzst. 

Oscar extra tippje

Ehhez a fantasztikus sminkhez nagyon jól mutat, ha a kiegészítőidben, vagy akár körmeiden is visszaköszön az arany szín: nem kell ugyanolyannak lennie, elég, ha harmonizál. De káprázatosak hozzá még a földszínek, a bézs, a barna, az ocelot minta, a rezes naplemente árnyalatok. Ragyogj fényűzően!