Giuseppe Zanotti luxus Gáspár Evelin cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin cipője bizonyára hamarosan kiveri a biztosítékot a kommentelőknél. 

Porschéban csücsülve, luxuscipőben fényképezkedik Gáspár Evelin. A vadiúj Giuseppe Zanotti modell, ami Gáspár Győző lányának lábán figyel, 550 euróért, azaz pár forint híján 170 ezerért vásárolható meg a dizájnerüzletben.

De legalább tudjuk, hogy most épp melyik autóval indult útnak a celebcsemete, mert az utóbbi időben egyre nehezebb volt követni, mi is parkol a garázsban.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Nyáron is kötelező a melltartó? Így gyűlöljük és szeretjük mi, nőkhttp://www.life.hu/trend/20150727-nyaron-melltarto-lehet-e-nelkule-vagy-mindig-illik-es-kell-is.htmlDús keblekkel elég nehéz megoldani az életet melltartó nélkül - vallják a szerencsések táborába tartozók, akik sokszor irigylik a kis mellűeket, főképp a kényelmi szempontok miatt. De a kánikulában van ember, aki örömmel veszi magára ezt a ruhadarabot? Az illem vagy a kényelem a fontosabb? Így vélekedünk erről mi, nők. TrendThinkstockLara Stone felül, Kate Moss alul - Így esett egymásnak a két szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20150730-lara-stone-es-kate-moss-egymasnak-esett-a-balenciaga-divatkampanyaban.htmlÜtősre sikeredett a két szépség legújabb kampánya a Balenciaga számára.Trend--Hogy nézel ki, Lady Gaga?!http://www.life.hu/trend/20150729-lady-gaga-ilyen-szornyen-meg-nem-nezett-ki.htmlLady Gagát láthattuk már patacipőben, húsjelmezben, egy szál semmiben, és már semmin nem tudunk meglepődni. Vagy mégis? TrendEmlékezetes divatbemutató! Kifittyent a pénisz - Most megszólalt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150729-rick-owens-showjanak-farokmutogato-modellei-megszolaltak.htmlEmlékszel még arra a nagy port kavaró divatbemutatóra, amely során a férfiak pénisze kilógott a ruhák alól? A show szereplői most elmondták, hogy érezték magukat a kifutón a mindent feltáró tunikákban.Trend--15 éves magyar fiú tarolt egy amerikai szépségversenyen http://www.life.hu/trend/20150728-felfedeztek-amerikaban-a-15-eves-rathgeber-laszlot-egy-szepsegversenyen.html63 ország versenyzője közül választották a legjobb modellnek a magyar fiút, akinek már most több nemzetközi felkérése van.Trend--Ki csókolgatta össze Beyoncé virgácsait?http://www.life.hu/trend/20150728-beyonce-nadragjat-osszecsokoltak.htmlAz énekesnő pizsamában pózolva dobott csókot a kamerának. Na, de az ő nadrágját ki csókolta össze?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.