Lara Stone felül, Kate Moss alul - Így esett egymásnak a két szupermodell

Kate Moss fashion week kampány Lara Stone Balenciaga válás szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütősre sikeredett a két szépség legújabb kampánya a Balenciaga számára.

Több közös van Lara Stone-ban és Kate Mossban, mint gondolnánk. Mindketten szupermodellek, mindketten sikeresek, hihetetlenül dögösek, ráadásul ugyanabban az évben jelentették be válásukat: Lara az ötödik, Kate a negyedik házassági évforduló után.

Forrás: Facebook/Balenciaga

Most pedig mindkét szépség egyazon márka arcaként pózol: a Balenciaga a minap tette közzé Lara és Kate szexizését őszi-téli kollekciójuk kampányában. Nagyon szexi és provokatív!

Emlékezetes divatbemutató! Kifittyent a pénisz - Most megszólalt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150729-rick-owens-showjanak-farokmutogato-modellei-megszolaltak.htmlEmlékszel még arra a nagy port kavaró divatbemutatóra, amely során a férfiak pénisze kilógott a ruhák alól? A show szereplői most elmondták, hogy érezték magukat a kifutón a mindent feltáró tunikákban.Trend--Valóban készen áll a világ a Victoria's Secret plus-size modelljeire?http://www.life.hu/trend/20150730-plus-size-modelleket-szeretne-latni-elsa-hosk-es-jac-jagaciak-a-victorias-secret-kifutojan.htmlA fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem?Trend--Elölről bomba, hátulról ronda? - Nézd meg a modell testét!http://www.life.hu/trend/20150722-elol-csodalatos-teste-van-a-lanynak-de-a-feneke-lapos.htmlEgy fürdőruhamodell képein több okból is megakadt a szemünk.Trend--Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--Aláírta élete első modellszerződését Cindy Crawford lányahttp://www.life.hu/trend/20150716-cindy-crawford-13-eves-lanya-az-anyja-nyomdokaiba-lepett.htmlA 13 éves Kaia Gerber a múlt héten leszerződött az IMG Modells ügynökséggel. Úgy tűnik, tényleg édesanyja nyomdokaiba lépett.Trend--Hatalmas sztár lett a bombázó golfozónő: Tényleg őrülten szexi!http://www.life.hu/trend/20150728-paige-spiranac-szexi-golfozono-instagram-sztar-lett.htmlBár Paige Spiranac nem kért a szexszimbólumlétből, csinos külsejének hála azonban mára az egész világ ismeri és rajongásig szereti a fiatal golfozónőt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.