Valami egyedi, valami igazán őrült designötletre vágysz? Akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan különleges, mégis egyszerű tippet, amelyek segítségével még a legegyhangúbb szobába is vidámságot és életet csempészhetsz.

Falmatrica

Egyszerű és nagyszerű! Egy ötletes falmatricával bármilyen szobát egyedivé és különlegessé varázsolhatsz! További előnye, hogy pénztárcabarát, saját kezűleg megvalósítható, gyors megoldás.

Forrás: newsny.net

Színes fal

Ha egy kis színes vidámsággal szeretnéd feldobni szobád, azt viszont nem szeretnéd, hogy az egész helyiség rikító színben pompázzon, akkor kombinálj egy kicsit! Hihetetlenül jól tud kinézni, ha egy eredetileg fehérre festett szobának csupán az egyik falát valamilyen színes, rikító színbe öltözteted!

Forrás: cdlapa.com

Rikító radiátor

Ha igazi különlegességre vágysz, a radiátorfestést mindenképpen próbáld ki! Ezekkel az otromba, de szükséges kiegészítőkkel mindig csak a baj van, elrejteni nem tudod, miért ne csinosíthatnád egy kicsit ki őket?

Forrás: buzzfeed.com

Bohókás lépcsők

Ha emeletes családi házban laksz, akkor nincs mese, varázsold szivárványszínűvé az unalmas lépcsőfokokat! Nincs más dolgod, mint összegyűjteni a lakásban megtalálható összes színes festéket, és kezdődhet a móka!

Forrás: buzzfeed.com

Recycling bútorok

A mi kedvenceink a raklapbútorok! Hihetetlenül hangulatos tud lenni egy szépen felújított dohányzóasztalként vagy akár fotelként funkcionáló raklap! Ha igazán elszánt vagy, az egész szobádat berendezheted raklapbútorokból.

Forrás: architektnaobcasach.blog.pl