Tetováltatni ment az elveszettnek hitt 79 éves nagymama

Forrás: Thinkstock -
lázadás szívecske Szökés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a brit Tony Sellers az idősek otthonába ment meglátogatni édesanyját, megdöbbenve látta, hogy a nagyika helyett csak a kerekesszéke pihen a szobájában. Csak akkor ámult el jobban, amikor kiderült, hogy merre járt a néni.

A lázadó nagyi ugyanis a Tattoo Studio 76 nevű tetoválószalonba szökött ki, hogy magára varrattassa élete első tetkóját. Amikor később megkérdezték tőle, hogy nem zavarja-e, most mit gondol róla a családja, csak ennyit mondott: „Kib..szottul nem érdekel. Ha az ember eléri ezt a kort, csak szeretne minden napot igazán megélni.”

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A néni egyébként egy kis szívecskét tetováltatott a bal karjára. A műveletről a következőket mesélte: „Megkérdeztem a fiút, hogy meddig fog tartani, mire azt mondta, hogy 5 perc és elkészül. Nem is éreztem semmit. Ő meg csak nevetett rajtam” – fejtette ki a jó humorérzékkel megáldott nénike.

A képeket a nagyiról és tetkójáról itt tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.