Árpa Attila és felesége örökbe fogadtak egy kislányt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
örökbefogadás Árpa Attila kislány megható Tomán Szabina nevelt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves Nikit azért fogadta örökbe a pár, hogy megmentsék az életét.

A jóképű egykori nőcsábász, Árpa Attila – akinek van egy nyolc éves kislánya - megható döntést hozott jó pár évvel ezelőtt. A producer sokat nem szeretne elárulni nevelt lányáról, mert az nem illene bele a róla kialakul képbe – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Azért fogadtuk örökbe Nikit, mert ezt tartottuk jó döntésnek. Így tudtuk megmenteni az életét. Ha nem hozzuk ki abból az otthonból, akkor egy egészen más, rendkívül sötét jövő várt volna rá" – idézi Árpa szavait a napilap.

„Ennél többet azonban nem szeretnék beszélni erről. Nem szeretném, ha azt gondolnák rólam, ezt azért csináltam, hogy azt higgyék, egy érzelmes, kedves ember vagyok. Mert nem ezért csináltam."

Évekbe telhet, míg valaki gyereket kap hazánkban

Az örökbefogadás a jóléti államokban mindennapos eseménynek számít. Olajozott folyamat, amelynek minden résztvevője a lehető leggyorsabban juthat optimális megoldáshoz. Hazánkban azonban nem ennyire rózsás a helyzet – a Life.hu cikkéből megtudhatod a részleteket.
Pataky Attila lányos apa letthttp://www.life.hu/csalad/20150801-pataky-attila-az-edda-egyuttes-frontembere-enekes-lanyos-apa-lett-es-ket-kislanyt-pesztral.htmlKét kislánnyal bővült az Edda frontemberének családja; az énekes két fiú után kislányokat pesztrált.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huNótár Mary nehéz döntés előtt állhttp://www.life.hu/csalad/20150801-notar-mary-enekesno-nehez-dontes-elott-all-csaladalapitas-vagy-karrier.htmlCsalád vagy karrier? Sok sikeres nő teszi fel magának ezt a kérdést, az énekesnő most válaszút elé került.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSchobert Norbi tündérkéjével pózolthttp://www.life.hu/csalad/20150801-schobert-norbi-fitneszguru-tunderkejevel-lanyaval-schobert-laraval-pozolt-az-amerikai-tengerparton.htmlÁlomnyaralásáról osztott meg meghitt családi pillanatot a fitneszguru.Család--Megszületett a sármos Decker Ádám kislánya - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150729-decker-adam-a-magyar-vizilabda-valogatotta-tagjanak-megszuletett-elso-gyermeke-lilien.htmlA magyar vízilabda válogatott tagjának megszületett első gyermeke. Az apuka majd kicsattan az örömtől, és büszkén mutatta meg rajongóinak Lilient.Család--Gálvölgyi János: "Alig-alig funkcionálok nagypapaként"http://www.life.hu/csalad/20150723-galvolgyi-janos-szinesz-a-sok-munka-miatt-nem-tud-nagypapakent-uzemelni.htmlA színész rengeteget dolgozik, ezért ritkán jut ideje arra, hogy unokájával legyen.Család--Ezen a helyen töltik álomnyaralásukat Rubint Rékáékhttp://www.life.hu/csalad/20150722-rubint-reka-fintess-edzo-megerkezett-csaladjaval-amerikaba-a-luxusnyaralasuk-helyszinere.htmlMegkezdte nyaralását Schobert Norbi családja. Réka egy hamisítatlan tengerentúli életérzést sugárzó képpel indított.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.