Most átélheted a Szex és New York-életérzést - Akár te is beköltözhetsz a híres írónő luxusapartmanjába

Candace Bushnell Szex és New York luxusapartman eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi cikkünkben már körbejártuk a Szex és New York négy ikonikus szinglijének karakteresen berendezett filmbéli otthonát. Most egy lépéssel továbbmegyünk, és megmutatjuk annak a világhírű írónőnek a luxuslakását, akinek a kultikus tévésorozatot köszönthettük.

Candace Bushnell nélkül nem izgulhattuk volna végig Carrie Bradshaw és barátnői, Charlotte, Miranda és Samantha vicces, megható és olykor-olykor megbotránkoztató kalandjait, amely kalandokat egyébként Candace saját igaz történetei alapján írt meg.

Candace Bushnell Forrás: AFP

Nos, Candace Bushnell a közelmúltban nagy lépésre szánta el magát: árulni kezdte Greenwich Village-i luxusapartmanját.

Az egy hálószobás rezidencia az 1920-as években épült, a híres írónő pedig beköltözése után az enteriőrt saját ízléséhez igazította Susan Forristal neves belsőépítész segítségével.

A férjétől, Charles Askegardtól való válása után döntött úgy, hogy megválik az egykori családi fészektől. Az 1200 m2-es luxusapartman először 2012-ben került a piacra, akkor 2,8 millió dollár volt a listaára, végül azonban csak bérbe adták, havonta 8 ezer dollárért.

Nappali Forrás: architecturaldigest.com
Konyha Forrás: architecturaldigest.com
Étkező Forrás: architecturaldigest.com
Hálószoba Forrás: architecturaldigest.com

A lakás három évig volt kiadva, most pedig ismét árulják, kicsit kedvezményesebb áron:

ha van fölös 2,64 millió dollárod, akár te is beköltözhetsz a Szex és New York írónőjének egykori otthonába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.