Jennifer Lopezt a kislánya is elkísérte dolgozni - tündéri fotó

Forrás: AFP/Fadel Senna -
fotó család munka Jennifer Lopez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb tévésorozatának forgatása közben Jennifer Lopeznek arra is van ideje, hogy megszeretgesse kislányát.

A minap attól volt hangos a sajtó, hogy Shades of Blue című sorozat egyik részében JLo szerepe szerint hasra esik egy lépcsősoron - amiről remek fotók készültek. Ezúttal azonban egy tündéri fotó hódította meg az internetet: JLo a szünetben kislányát ölelgeti. A tündéri anyuka-lánya fotókat ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Fadel Senna
Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri http://www.life.hu/csalad/20150806-hatalmasat-nott-tom-cruise-es-katie-holmes-kislanya-suri-holmes.htmlKatie Holmes és kilsánya, Suri ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban lesifotósoknak sikerült megörökíteniük őket. Nézd csak, hogy megnőtt a kis Suri!CsaládNorthfoto"Anya, te egy 8-as csaj vagy a 10-ből" - Anyutest helyett bombanőre vágynak a férjek?http://www.life.hu/csalad/20150806-ligyija-ivanovna-blogger-a-strandon-csajokat-mustrazo-ferfiakrol-ir.htmlLigyija Ivanovna blogger meglepően jó stílusban, viccesen ír azokról a "férfiakról", akik a strandon a csajokat mustrálják, miközben a három gyereket szült (adjuramúristen megereszkedett testű) feleségük egy karnyújtásnyira a homokban játszik a gyerekükkel. Vérlázító beszólások, elcsípett beszélgetésfoszlányok. CsaládThinkstockMegszületett Telekes Péter színész harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150805-megszuletett-telekes-peter-szinesz-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Telekes Péter harmadik gyermeke. A Vígszínház színésze kislánya vasárnap jött világra. Család--"A mostohaapám csiklandozott, és próbálta az ujját belém dugni" (18+)http://www.life.hu/csalad/20150804-a-mostoha-apam-csiklandozott-es-probalta-az-ujjat-belem-dugni-egy-molesztalt-lany-tortenete.htmlA Beszélj róla! kezdeményezés - sajnos - nem várt népszerűségnek örvend. A honlap, ahol anonim módon oszthatja meg mindenki személyes, zaklatással, molesztálással kapcsolatos történetét, naponta gyarapodik egy újabb levéllel.Család--Így csomagolnak Ördög Nóra gyermekei - tündéri videó Miciről és Vencelrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150723-igy-csomagolnak-ordog-nora-gyermekei-tunderi-video-micirol-es-vencelrol-amelyet-a-kisfelfedezo.htmlHosszú hétvégézni indult a család, Nánási Pál, Ördög Nóri és a gyerekek. A pakolás egy kétgyermekes anyukának igazi kihívás: a gyerekek ugyanis előszeretettel segédkeznek... Tündéri videó a csomagolás pillanatairól, amelyet Nóri a kisfelfedező.hu blogján tett közzé.CsaládOrigoÁll a bál Pécsi Ildikó családjának háza tájánhttp://www.life.hu/csalad/20150716-pecsi-ildiko-nem-nyugszik-ki-akarja-semmizni-volt-menyet.htmlPécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és annak felesége, Pártos Csilla bő egy évvel ezelőtt bejelentették, hogy megromlott a kapcsolatuk, elválnak. Akkor még úgy tűnt, békés utat választanak…CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.