Alig tud könnyek nélkül beszélni a történtekről az énekesnő.

„Amikor megláttam a kislányunkat, teljesen olyan érzés volt, mintha én szültem volna. A sors így hozta, és én hiszek benne, hogy ez a kislány nekünk született” – mondta Miklósa Erika, aki szerint az örökbefogadás még most is tabutéma Magyarországon, holott ez egy nagyon pozitív dolog. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A világhírű operaénekes 40 évesen érezte azt, hogy a magánéletében és a szakmájában is kiteljesedett. Ehhez hozzájárult az is, hogy tavasszal örökbe fogadtak egy kislányt, amivel nagy kockázatot vállaltak. 

„A kockázat az volt, hogy a kislányt újra kellett éleszteni, mert oxigénhiányos állapotba került. Innentől kezdve lutri, hogy ez mit von maga után, de nálunk ez – főleg attól a pillanattól kezdve, hogy megláttuk – nem volt probléma. Eldöntöttük, hogy ezt a kislányt hazavisszük" – nyilatkozta a Fókusz riporterének. 

Miklósa Erika és harmadik férje, Zsolt a további örökbefogadást sem zárják ki, és saját gyereket is szeretnének. „Csodálatos vele az élet” – mondta végül kislányáról Miklósa Erika. Bővebben a videóban.

Szily Nóra Miklósa Erikával készített interjúját itt találod!