Micsoda felelőtlenség! Hároméves kislányt felejtettek az autópálya pihenőjében

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
autópálya család Franciaország pihenő gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset botránkoztatta meg a minap a francia közvéleményt: egy házaspár szó szerint elhagyta a kislányukat egy autópálya pihenőjében.

Dél-Franciaországban, Loriol közelében történt az eset, mely szinte minden szülő legnagyobb rémálma. A rendőrség információi szerint egy hároméves, elhagyatott gyermeket találtak egy autópálya-pihenőben az éppen ott tartózkodó átutazók, akik rögtön felkeresték a hatóságokat. A szülők keresése természetesen azonnal elindult, még a helyi rádiót is bevonták, hogy megtalálhassák őket - írja a Parisien.

Illusztráció Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A szülők éppen hallgatták az adást, és csak ekkor vették észre, hogy gyermekük nem tartózkodik az autóban. Egyébként már 150 kilométerrel távolabb voltak a pihenőtől.

A kislány azt mondta a rendőröknek, hogy testvéreivel és szüleivel éppen a tengerhez igyekeztek, de "apa autója egyszer csak elment". A házaspár a rendőrőrsön láthatta újra a gyermeket, aki nagyon megijedt a történtek után. A rendőrség vizsgálja az esetet, és még nem tudni lesz-e következménye a történteknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.