Jessica Anne Colletti egy blogon osztotta meg azt a fényképet amelyen egyszerre táplálja 16 hónapos kisfiát és egy ismerőse másfél éves gyermekét. 

Hatalmas port kavart az interneten egy édesanya a fényképe, amelyen  az ő 16 hónapos kisfiát és az ő "tejtestvérét" egyszerre szoptatja.

Forrás: Facebook/Mama Bean - Unconditional Attachment

A fotó, amelyet egy szoptatást népszerűsítő baba-mama blogoldal is közzétett, alatt az édesanya kifejti: ő szokott vigyázni barátnője fiára, amíg a nő dolgozik, és immár egy éve szoptatja a 18 hónapos kisfiút is. "Olyan sok szeretet van a két tejtestvér között, ez egy nagyon különleges kötelék közöttünk" - tette hozzá. Jessica Anne fényképe igazi kommentháborút indított el, a világ pedig két részre szakadt.

3000 nő osztja meg egymással a tejét
Óriási a nyomás az anyákon, hogy mindenképpen szoptassanak: sokan egyszerűen rossz anyának kiáltják ki azokat, akik nem képesek szoptatni. Talán a tápszerellenesség az oka, hogy néhány elkeseredett édesanya a Facebookon közzétett felhívásával keresett olyan nőket, akik megszoptatnák az ő gyereküket is. Szoptatni más gyerekét: természetes vagy gusztustalan? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Volt, aki egyenesen csodálta Jessica Anne-t tettéért:

Mennyivel másabb lenne a világ, ha visszatérnénk a régi, természetes dolgokhoz."

Amíg a barátnőjének nincs ellenvetése, addig ez tökéletesen megfelel. Olyan, mintha ikrei lennének - Lefogadom, hogy őrült sok kalóriát használ el a kettő!"

Őszintén szólva ez nem különbözik az adományozástól."

Mások azonban a legkevésbé sem voltak az előzőekhez hasonló véleményen:

Dühös lennék, ha valaki más etetné a gyerekemet. Én is anya vagyok, és nagyon rosszul érezném magam, ha valaki más babáját etetném."

Nem tudom, mit gondoljak. Hiszem, hogy ez egy szent kötelék az anya és a gyereke között."

Úgy érzem, más gyerekét szoptatni túl megy minden határon. Hacsak nem kértek meg rá. Akkor csináld. Bár így sem tudom, mit gondoljak."