Hatalmas változáson ment át a várandós Pirner Alma: Fotó!

terhesség szexi világbajnok szelfi rúdtáncos Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig alig látszott a kismamán, hogy állapotos, ám a szűk szexi ruciban, amiben legutóbb szelfizett, szembetűnő a változás.

Pirner Alma szexi kismama és terhessége elején, még alig lehetett észrevenni, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A rúdtánc-világbajnok most ismét előrukkolt egy pocakos képpel, de ezúttal már le sem tagadhatná, hogy pár hónap múlva kopogtat náluk a gólya.

Forrás: Facebook/Pirner Alma
Vitalavinát indított az interneten az édesanya, aki barátnője fiát szoptatjahttp://www.life.hu/csalad/20150811-egy-edesanya-a-fiat-es-egy-baratja-gyereket-szoptatos-fenykepet-posztolt-facebookon.htmlJessica Anne Colletti egy blogon osztotta meg azt a fényképet amelyen egyszerre táplálja 16 hónapos kisfiát és egy ismerőse másfél éves gyermekét. CsaládOrigoGerard Piqué torkon rúgta Shakirát - Mi történhetett?http://www.life.hu/csalad/20150811-shakira-baratja-torkon-rugta-ot-a-sajat-otthonukban-video.htmlAz FC Barcelona labdarúgócsapatának védője rendesen torkon rúgta kedvesét, Shakirát. Az esetről pedig videó is készült.Család--Bogarak a szobában, ehetetlen reggeli - Mit tehetsz, ha átvert a szálloda?http://www.life.hu/csalad/20150804-mit-tehetsz-ha-rossz-szobat-kapsz-ki-nyaralas-alatt.htmlEgy hét felhőtlen pihenés helyett egy hét csalódott bosszankodás - a leggondosabban eltervezett nyaralásoknál is elfordulhat, hogy kellemetlen meglepetés várja az utazókat. Mit tehetsz, ha a szolgáltatás nem pont olyan, mint ahogyan arról az utazás kiválasztásakor, a szerződéskötéskor szó volt? Tanácsainkból megtudhatod! CsaládThinkstockGratulálunk! Édesapa lesz az RTL KLub sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150811-d-toth-andras-az-rtl-klub-hiradosa-apai-oromok-ele-nez.htmlD.Tóth András, az RTL Klub híradósa közösségi oldalán tette közzé a jó hírt.Család--A sorozatsztár bekeményített! Nem adja vissza gyermekeit az apjuknak http://www.life.hu/csalad/20150809-kelly-rutherford-a-melrose-place-es-a-pletykafeszek-sztarja-nem-adta-vissza-a-lathatas-utan.htmlA láthatás után nem vitte vissza apjuknak a gyermekeit a 46 éves Kelly Rutherford, a Melrose Place és a Pletykafészek egykori sztárja.Család--Meghasad a szív: A gyógyíthatatlan rákos édesanya üzeneteket hagyott a kislányánakhttp://www.life.hu/csalad/20150808-a-gyogyithatatlan-rakos-edesanya-uzeneteket-hagyott-kislanya-szamara.htmlA Wisconsinban élő Heather McManamy negyedik stádiumú rákos beteg egy megható, de egyben hihetetlenül szívfacsaró lépésre szánta el magát: leveleket ír négyéves lánya számára, amiket majd gyermeke élete egy-egy fontos napján – amikor ő már nem lehet vele – elolvashat.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.