A híres Beverly Hills-i ékszerész, Martin Katz 2008-ban találkozott a hercegi párral a meseszép Mustique szigetén, ahol volt szerencséje közelebbről is megismerni őket.

Martin Katz és felesége, Kelly története jól példázza, mennyire közvetlen Katalin hercegné és Vilmos herceg, akikkel 7 évvel ezelőtt találkozott a hercegi pár kedvelt karibi nyaralóhelyén, Mustique szigetén. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen helyzet adódik, Vilmosnak még a humora is a helyén van.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

A Beverly Hills-i ékszerész, aki annak idején Kim Kardashian esküvői fülbevalóit is tervezte, egy koktélpartin találkozott a hercegi párral, ahol először Katalin kezdett el csevegni velük. Később pedig ő invitálta oda magukhoz a házaspárt, hogy megismerkedhessenek férjével, Vilmossal. 

Martin odament Vilmoshoz, hogy kezet rázzanak, és ekkor elejtette a rózsaszínű italát. Az egész Vilmos fehér ruhájára és az arcába fröccsent. Csak annyit mondott: nahát, ez igazán frissítő volt!" - emlékezett vissza az ékszerész felesége. A házaspár hozzátette, Diana hercegnő büszke lenne fiára; a nemrég búvárvizsgát tett Katalin gyönyörű, és férjével együtt igazi sportemberek.