Nincs lazább nyaraló házaspár Katalinnál is Vilmosnál

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
Katalin hercegnő Mustique utazás Katalin hercegné Vilmos herceg nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres Beverly Hills-i ékszerész, Martin Katz 2008-ban találkozott a hercegi párral a meseszép Mustique szigetén, ahol volt szerencséje közelebbről is megismerni őket.

Martin Katz és felesége, Kelly története jól példázza, mennyire közvetlen Katalin hercegné és Vilmos herceg, akikkel 7 évvel ezelőtt találkozott a hercegi pár kedvelt karibi nyaralóhelyén, Mustique szigetén. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen helyzet adódik, Vilmosnak még a humora is a helyén van.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

A Beverly Hills-i ékszerész, aki annak idején Kim Kardashian esküvői fülbevalóit is tervezte, egy koktélpartin találkozott a hercegi párral, ahol először Katalin kezdett el csevegni velük. Később pedig ő invitálta oda magukhoz a házaspárt, hogy megismerkedhessenek férjével, Vilmossal.

Döbbenetes titokra derült fény: merényletet terveztek Diana hercegnő ellenhttp://www.life.hu/news/20150810-terrortamadast-terveztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-ellen-egy-duran-duran-koncert-alatt.html1983 júliusában bombarobbantással akartak végezni Károly herceggel és a néhai Diana hercegnővel egy Duran Duran koncert alatt. Az együttes dobosa újra felidézte a 30 évvel ezelőtti történteket.News--Áll a bál! Erzsébet királynő már nagyon nem bírja elviselni Katalinthttp://www.life.hu/csalad/20150805-egyre-tobb-a-feszultseg-erzsebet-kiralyno-es-katalin-hercegne-kozott.htmlEgyre több a feszültség Katalin hercegné és Erzsébet királynő között, az uralkodó ugyanis egyáltalán nem ért egyet azzal, ahogyan a fiatal hercegné a gyerekeit neveli. Család--Elképesztő luxusban lazít Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150808-beatrix-yorki-hercegno-luxusutazason-lazit-szerelmevel-es-hiressegekkel.htmlErzsébet királynő unokája, Beatrix nem aprózta el a pihenést idén: a hírek szerint az elmúlt 8 hónap alatt a mostani útja a tizenhetedik.TV + Sztárok--Leáldozóban van Katalin hercegné népszerűsége?http://www.life.hu/news/20150804-katalin-hercegne-mar-nem-eleg-nepszeru-egyre-kevesebben-latogatjak-a-buckingham-palotat.htmlA végéhez közeledik a „Katalin-hatás": egyre kevesebb turista látogatja már a Buckingham-palotát.News--Különleges szülinap: kastélyt kapott nagypapájától György herceghttp://www.life.hu/otthon/20150803-gyorgy-herceg-egy-juhaszkunyot-es-fara-epitett-hazikot-kapott-szuletesnapjara-karoly-hercegtol.htmlA kis György herceg alig töltötte be második életévét, de máris egy saját kastéllyal büszkélkedhet. Na jó, az épület technikailag inkább egy kunyhó, mintsem egy valódi kastély, de hát valahol neki is el kell kezdenie. OtthonNorthfotoSúlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.