Immár három hónapja, hogy megszületett a színésznő első gyermeke. Keira egy magazinnak adott interjújában beszélt az első hónapokról, teste elfogadásáról és kislányáról, akinek gyönyörű keresztnevet választottak férjével, James Rightonnal.

Túl nagy volt a csend Keira Knightley körül, amióta megszületett első kislánya. A brit sztár azonban végre elárulta: megvan a név! Ő és férje, James Righton a szép csengésű Edie nevet választották a csöppségnek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az immár 30 éves, őzikeszemű színésznő az ELLE magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogyan változtatta meg a magához, különösen a testéhez fűződő viszonyát az anyaság.

"Azt kell mondanom, hogy mint nő, vannak bizonyos testrészek, amelyeket utálunk. Mindenki keresztülmegy azon az időszakon, amikor belenéz a tükörbe, és úgy gondolja, bárcsak másmilyen lábai vagy karjai lennének.Aztán a terhesség, a szülés, majd a gyerek etetése közben arra gondolsz, hogy egyszerűen elképesztő a tested, soha többé nem fogod utálni, hiszen képes erre, és ez rohadtul csodálatos!" - magyarázta Keira, akinek nincs oka a panaszra alakját illetően: a magazin címlapján pózoló színésznő ugyanolyan karcsú, mint terhessége előtt. 

A legfurcsább magyar keresztnevek
Rég elmúlt már az az idő, amikor az újszülöttek hagyományos, megszokott neveket kaptak, és a szülőknek eszébe sem jutott, hogy gyermeküket olyan névre kereszteljék, mely elsőre talán mókásnak tűnhet, hosszú távon azonban sok kellemetlenséget okozhat. A Life.hu cikkétide kattintva olvashatod el.