Minden reggel 6-kor kelsz, este 6-ig az irodában robotolsz. Monoton napok egymás után, kell a pénz, nem lehet lazsálni, a mókuskerék magába szippantott. A munka fontos, dolgozni kell, ám néha-néha mégis érdemes kicsit megállni és elgondolkozni az élet valódi értelmén.

Még a világ legkeményebb üzletasszonyai is úgy tartják, hogy az élet nem csupán a munkáról szól. Nem hiszed? Az alábbiakban összegyűjtöttük a világ öt legbefolyásosabb nőjének tanácsát.

Forrás: AFP
Oprah Winfrey, műsorvezető, producer, üzletasszony
„Hiszem, hogy mindannyiunknak van egy személyes küldetése, amely olyan egyedi, mint az ujjlenyomatunk. Az a legbiztosabb út a sikerhez, ha azt csinálod, amit szeretsz, és megtalálod azt az utat, amelyen elindulva kemény munkával a többi ember számára is hasznos tudsz lenni. Mindeközben pedig engedd, hogy az univerzum energiái vezessenek."”
Forrás: AFP
Madeleine Albright, politikus, az USA első női külügyminisztere

„Engem arra tanítottak, hogy ne a siker reményében dolgozzak keményen, hanem önmagáért a tenni akarásért, azért hogy tudjak segíteni másokon. Csak így tudtam megőrizni az életbe vetett hitemet.”

Forrás: AFP
J. K. Rowling, a Harry Potter-sorozat írója

„Ha folyamatosan csak  a sikert kergettem volna, lehet, hogy sosem találom meg a helyemet a világban. Azt a területet, amelyben valóban sikeres és boldog is tudok lenni, és amiről azt gondolom, hogy valóban odatartozom.”

Forrás: AFP
Hillary Clinton, amerikai politikus

„Az, hogy van egy karriered, nem jelenti azt, hogy életed is van. Nem szabad összetéveszteni a kettőt.”

Forrás: AFP
Kerry Washington, színésznő

„Te, csak is te magad vagy az a személy, aki arra született, hogy megélje a neki rendeltetett életet. Ne halaszd el.”