A szigetelőknek az idén különös szerencséjük van: igazi kánikulában fesztiválozhatnak. A rendkívüli hőségben lekerültek a pólók, és előbukkantak a legrejtettebb tetoválások is. Bemutatunk néhány szupermenő példányt. 

 1. A köldök-orrú indiai istennő

Hogy is lehetne jobban kombinálni a testet díszítő mintát és a testrészeket, mint az alábbi tetkóval? Salvador Dalí arca folyamatosan figyeli a köldök-orrú indiai istennőt, akire közben egy tigris támad fentről. Már csak azt nem értjük, mire gondolt a művész, mikor vámpírfogak kerültek a három szemű arcra.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 2. A kosfejű gerincoszlop

Valószínűleg a hölgy kedvenc tantárgya mindig is a biológia volt, hiszen egy gerincoszlopot varratott magára, egészen pontosan a saját gerincére. De nem is akármilyet! Egy állati koponyában végződik a  remekmű. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 3. A szőlős full-kar

A fesztiválon leggyakrabban sleeve, azaz "full-kar" tetoválásokkal lehet találkozni. A huszonéves férfiak nagy többségét teljes karos, vagy legalább teljes felkaros minták díszítik. Az alábbi úriember szőlőket és szőlőleveleket választott magának, az italpultoknál nagy valószínűséggel inkább a fröccsöt preferálja, mint a sört. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 4. A két karos egy lábas

Valószínűleg már csak az ihletre vár ez a fiatal srác, mi kerüljön bőrének kevés, szabadon maradt területére. Két karja és az egyik lába teljesen le van fedve színes mintákkal. Ráadásul az órási tetovált felületek mellett egy-két kisebb minta is kiszúrható rajta. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 5. A nonfiguratív

A '90-es évek óta hódít a nonfiguratív tetoválás. Akinek nincs ötlete, mit szeretne magára varratni, de azt tudja, hogy valami díszt biztosan szeretne, gyakran választja ezt az opciót. A két karos, fél hátas nonfiguratív tetkós úr nem aprózta el, az biztos.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 6. A mesehős

A Sziget legcukibb tetoválásának díját biztosan a rókás, mósómedvés, csigás darabnak adnánk, ami egy egész hátat foglal el. Egy erdő minden lakója megtalálható a színes tetkón, bár a mosómedve kezében látható pisztolyt nem teljesen értjük. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu