Kínos! Salma Hayek beszólt a gyerektelen nőknek

nők család Salma Hayek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg előbb beszélt és csak azután gondolkzott a 48 éves Salma Hayek, amikor egy interjúban azt mondta: rémes, ha egy nőnek 40 éves korában még nincs gyereke. Még kínosabb, hogy 40 éves korábban még neki sem volt.

A színésznő az új filmje, a Le Prophéte közelgő bemutatója kapcsán nyilatkozott így, ám ekkor még nem gondolt bele abba, hogy ő maga is 41 évesen szült. A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig sztárja egyébként sem túl népszerű Franciaországban, hiszen az egyik leggazdagabb francia, François-Henri Pinault felesége, aki hazájában nem tartozik a legkedveltebb hírességek közé.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois


Jobban tette volna, ha gondolkozik, mielőtt kinyitja a száját, mert sokakat megsértett

– olvasható a Closer francia kiadásában az eset után készült cikkben.

Korábban Donald Trumppal szembeni gyűlölete okán cikkezett a sajtó - úgy tűnik, a szuperdögös színésznő keresi a bajt maga körül.

Jennifer Lopezt a kislánya is elkísérte dolgozni - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150806-jennifer-lopezt-a-kislanya-is-elkiserte-dolgozni-tunderi-foto.htmlLegújabb tévésorozatának forgatása közben Jennifer Lopeznek arra is van ideje, hogy megszeretgesse kislányát.Család--Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri http://www.life.hu/csalad/20150806-hatalmasat-nott-tom-cruise-es-katie-holmes-kislanya-suri-holmes.htmlKatie Holmes és kislánya, Suri ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban lesifotósoknak sikerült megörökíteniük őket. Nézd csak, hogy megnőtt a kis Suri!CsaládNorthfoto"Anya, te egy 8-as csaj vagy a 10-ből" - Anyutest helyett bomba nőre vágynak a férjek?http://www.life.hu/csalad/20150806-ligyija-ivanovna-blogger-a-strandon-csajokat-mustrazo-ferfiakrol-ir.htmlLigyija Ivanovna blogger meglepően jó stílusban, viccesen ír azokról a "férfiakról", akik a strandon a csajokat mustrálják, miközben a három gyereket szült (adjuramúristen megereszkedett testű) feleségük egy karnyújtásnyira a homokban játszik a gyerekükkel. Vérlázító beszólások, elcsípett beszélgetésfoszlányok. CsaládThinkstockMegszületett Telekes Péter színész harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150805-megszuletett-telekes-peter-szinesz-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Telekes Péter harmadik gyermeke. A Vígszínház színésze kislánya vasárnap jött világra. Család--Roberto konyhája: Isteni finom Oreo cupcake - készítsd el gyorsan és könnyedénhttp://www.life.hu/csalad/20150720-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-oreo-kekszes-cupcake-sutit-keszitett.htmlTudtátok, hogy már fehér csokival bevont Oreót is lehet kapni? Én ezen a héten tudtam meg, persze azonnal megkóstoltam, és el is készítettem a hozzá illő sütireceptet. Így született meg ez az isteni finom Oreo cupcake.Család--Így öleli egymást Sarka Kata és Hajdú Péter - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150717-igy-oleli-egymast-sarka-kata-es-hajdu-peter-intim-foto-veszprembol.htmlAkárki akármit mond, Sarka Kata és Hajdú Péter igenis összeillő pár. Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint a szerelmes fotó, amit Veszprémben készítettek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.