Megműttette melleit Ariel Winter, a Modern család 17 éves sztárja

Forrás: AFP, Instagram -
Ariel Winter Modern család (sorozat) plasztika mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatszínésznő a többséggel ellentétben nem megnagyobbíttam hanem kisebbíttette a kebleit. Állítja: kényelmetlenül érezte magát G-s kosárméretével. 

A sorozat Alex Dunphyját a családja és barátai is támogatták elhatározásában. A 17 éves 155 centis színésznő - a pagesix információi szerint - rosszul érezte magát, hogy a nyilvános megjelenései alkalmával mindig hatalmas melleivel kerül a címlapokra, sőt, G-s kosármérete miatt az öltözködéssel sem volt könnyű dolga.

Forrás: AFP, Instagram

Azz operáció június elején volt, amikor is három kosármérettel csökkentették kebleit.

Válik vagy sem, Halle Berry eszméletlenül jó formában vanhttp://www.life.hu/trend/20150815-halle-berry-szineszno-nagyon-csinos-volt-a-heten-egy-galan.htmlA héten lett 49 éves Halle Berry, de a kornak nyoma sincs a szép színésznőn. Trend--Kylie Jenner bikinis fotókkal pipálja le Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20150815-kylie-jenner-szexi-bikinis-fotoi-felkerultek-a-kozossegi-oldalra.htmlKim Kardashian a második gyermekét várja, így jobb dolga is van annál, mint hogy bikinis képekkel lepje el a világhálót. A családi szelfiátlagot azonban húga, Kylie Jenner igencsak emeli fürdőruhás képeivel. TrendOrigoVálik vagy sem, Halle Berry eszméletlenül jó formában vanhttp://www.life.hu/trend/20150815-halle-berry-szineszno-nagyon-csinos-volt-a-heten-egy-galan.htmlA héten lett 49 éves Halle Berry, de a kornak nyoma sincs a szép színésznőn. Trend--10 dolog, amiért imádjuk a ma 25 éves Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/trend/20150814-jennifer-lawrence-oscar-dijas-szineszno-az-ehezok-viadala-sztarja-25-eves-lett.htmlJelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.TrendOrigoHeidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPRá sem ismerni Laky Zsuzsirahttp://www.life.hu/trend/20150814-laky-zsuzsi-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-ugy-megvaltozott.htmlA 2003-as Miss Europe szépségkirálynő cím birtokosa teljesen megváltozott, rá sem ismernél.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.