Micsoda test! Pucéran pózol az 57 éves Sharon Stone

Forrás: Haarper's Bazar -
plasztikai műtét címlap Sharon Stone meztelen Elemi ösztön magazin Harpers Bazaar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 évesen is fantasztikus formában lévő színésznő igencsak kitárulkozik a Harper's Bazaar szeptemberi címlapján. 

Kim Kardashian tudna mit tanulnia nála jóval idősebb színésznőtől - Sharon Stone képei ugyanis guszták, ízlésesek, és nagyon szexisek. Így kell pucéran pózolni! Az Elemi ösztön sztárjával a magazin interjúzott is, Sharon pedig elárulta, ő igenis igénybe veszi az arcfeltöltést, inkább ezt preferálja a plasztikai beavatkozásokkal szemben. Mi értékeljük, hogy míg a legtöbb sztár csak tagad és tagad, ő beismeri a beavatkozásokat.

Forrás: Harper's Bazar

A színésznő 2001-ben stroke-ot kapott, ami nyomot hagyott az arcán is. Az orvosok platinatekercseket helyeztek el a testében, Sharonnak pedig 2 évbe telt, mire megtanult együttélni a betegségével. Különböző ételallergiái lettek a testébe helyezett idegen dologtól, úgy rezte, mintha az egész DNS állományát lecserélték volna. Mostanra azonban már makkegészséges, és jobban néz ki, mint valaha!

Forrás: Harper's Bazar
10 dolog, amiért imádjuk a ma 25 éves Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/trend/20150814-jennifer-lawrence-oscar-dijas-szineszno-az-ehezok-viadala-sztarja-25-eves-lett.htmlJelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.TrendOrigoHatalmas kebleket "növesztett" Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20150814-bencsik-tamara-a-megasztar-egykori-enekesnoje-megmutatta-hatalmas-kebleit-es-mellbedobassal-gyozott.htmlA Megasztárból ismert énekesnő nyaralásán szelfizett, és nagyon jól tette. Megmutatjuk. Trend--A hónap színe: a tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20150811-divat-es-trend-a-honap-szine-a-tengerzold.htmlMég javában tombol a nyár, és bár nagyon csábítóak az őszi színek is, de lesz még időd arra, hogy közülük válogass. Augusztusban egy különlegesen szép színre esett a választásunk: a tengerzöld kicsit kékes, kicsit zöldes, kicsit türkizes, és már csak egyetlen kiegészítő is nagyon feldobja a mindennapokat. Mi imádjuk, és reméljük, ti is fogjátok - meg is mutatjuk, mivel kombináljátok a hónap színét!TrendThinkstockBrutálisan dögös Beyoncé - mindenét kipakolta, de jól áll nekihttp://www.life.hu/trend/20150814-brutalisan-dogos-beyonce-enekesno-a-mellhangsulyos-felsoben-mindenet-kipakolta.htmlAzt már többször bebizonyította Beyoncé, hogy brutálisan dögös. Hogy azokat is meggyőzze, akik ezt eddig nem hitték el, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TrendOrigoTényleg álomnő lenne Angelina Jolie-ból és Megan Foxból? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150813-hollywoodi-sztarokat-osszemixeltek-nezd-meg-hogy-neznek-ki.htmlEmma Watson vonásai Kristen Stewart különleges szépségével keresztezve? Palvin Barbi ajkaihoz hogyan passzolna Cara Delevingne arcformája? Megnéztük, mi lenne a végeredmény, ha a legnagyobb sztárokból gyúrnánk álompasikat és álomnőket!Trend--Ezüstben csábít Miley Cyrus dögös barátnőjehttp://www.life.hu/trend/20150813-stella-maxwell-modell-szexi-ezust-ruhaban-csabitott-a-victorias-secret-uj-kollekcioja-bemutatasan.htmlPalvin Barbi kedvenc modellpajtija, Stella Maxwell csillogó, magasan felsliccelt ruhában népszerűsítette a Victoria's Secret új kollekcióját.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.