Új külsővel jelent meg Lupita Nyong'o - Mindenkit elvarázsolt!

Forrás: AFP/Jesse Grant -
frizura színésznő Lupita Nyong'o ruha Hollywood stílus külső Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő teljesen új külsővel lepte meg a nyilvánosságot, amikor megjelent a D23 Expo szombati rendezvényén.

A gyönyörű Lupita nemcsak tehetségével tud kitűnni a tömegből, hanem a különleges stílusával is. Szombaton a Disney saját rendezvényén állt újra kamerák elé, ahol a stúdió a közeljövőben bemutatandó filmjeit promotálja. A színésznő új frizurával és merőben más öltözködési stílussal jelent meg, amivel rögtön magára vonta a fotósok figyelmét. Ámulunk és bámulunk.

Lupita Nyong'o Forrás: AFP/Jesse Grant

Heidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPMi történhetett Tolvai Reni szájával? - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150816-tolvai-reni-vagany-sminkben-es-szaggatott-ruhaban-sokkolja-a-rajongoit.htmlKissé megijedtünk az énekesnő legújabb fotója miatt, amit nemrég töltött fel a hivatalos rajongói oldalára. Reni egy igen "szaggatott" szerelésben és nem mindennapi sminkben látható.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huNagy Adri frizurája mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150815-nagy-adri-enekesno-a-joban-rosszban-sztarja-szuper-frizurat-villantott.htmlKinek kell az unalomig elcsépelt virágos hajpánt és társai, ha olyan frizurát is készíhetünk, mint Nagy Adri? Trend--Monokinire vetkőzött Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20150815-monokinire-vetkozott-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanak-enekesnoje.htmlA minap dögös dekoltázsával örvendeztette meg követőit Bencsik Tamara, most azonban ennél is tovább ment. Meg is mutatjuk. TrendOrigoRá sem ismerni Laky Zsuzsirahttp://www.life.hu/trend/20150814-laky-zsuzsi-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-ugy-megvaltozott.htmlA 2003-as Miss Europe szépségkirálynő cím birtokosa teljesen megváltozott, rá sem ismernél.Trend--Micsoda test! Pucéran pózol az 57 éves Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20150815-sharon-stone-szineszno-meztelenul-pozol-a-harpers-bazaar-magazin-cimlapjan.htmlAz 57 évesen is fantasztikus formában lévő színésznő igencsak kitárulkozik a Harper's Bazaar szeptemberi címlapján. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.