Morgan Freeman mostoha unokáját – és egyes pletykák szerint egykori szeretőjét – halálra késelték egy manhattani utcán.

A kiérkező rendőrök a tetthelyen őrizetbe vették a 33 éves színésznő exbarátját, aki a holttest mellett üvöltött, számolt be a Daily Mail.

E'Dena Hinest, aki Freeman első feleségének, Jeanette Adair Bradshawnak az unokája, a helyszínre érkező rendőrök élettelenül, a testét ért szúrt sebekkel találták. A bűncselekmény New York, Washington Heights nevű negyedében, a nyílt utcán történt.

A holttest felett sikoltozó, őrizetbe vett és pszichiátriai kezelésre szállított ex-barát mellett a helyszínen egy kés (vélhetőleg a gyilkos fegyver) is előkerült. 

Az eset után a People magazinnak küldött közleményében Freeman így emlékezett mostoha unokájára: "A világ már sosem fogja megismerni a művészetét és tehetségét, és hogy milyen sokat tudott nyújtani. A barátai és családtagjai elég szerencsések lehettek, hogy megismerhették mit is jelent ő, mint ember. Csillaga tovább ragyog a szívünkben, gondolatainkban, imáinkban." 

Rokonlelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18) család, E'Dena Hines és Morgan FreemanForrás: Northfoto