Megdöbbentő! Katalin hercegné és Diana közös fotója kering az interneten

Forrás: AFP -
királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hihetetlen fénykép robbantotta fel a napokban az internetet: Katalin hercegné és Diana hercegnő ugyanis közös fotón szerepelnek. 

Rengeteg embert foglalkoztat ma is a világban, hogy milyen nagymama lenne Diana hercegnő, illetve hogyan jönne ki menyével, Katalinnal. Valamint az is érdekes lenne, mit szólna a nemrég felröppent pletykákhoz, melyek szerint Vilmos herceg megcsalja feleségét. Egy lelkes internetező azonban nemcsak a gondolattal játszott el, hanem egy képet is megalkotott arról, milyen lenne, ha a két nő együtt vehetett volna részt Sarolta hercegnő keresztelőjén. Az eredményt, mely megosztja a rajongókat, a Facebookon tette közzé a felhasználó, és azóta bejárta a világot. Íme:

Forrás: Facebook

A montázs egyik alapja egyébként az a fotó, melyen Diana 1997-ben Teréz anyával találkozott, két hónappal a szerencsétlen autóbalesete előtt, amelyben az életét vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.