Milan Piqué Mebarak Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha.

Eddig Milan volt a kedvenc sztárcsemeténk, de most úgy tűnik, kisöccse letaszítja képzeletbeli trónukról. A gyönyörű énekesnő az alábbi fotót tette közzé közösségi oldalain, "Kisfiam és a kék ég" címmel:

Forrás: Facebook/Shakira

Tündéri videó! Focizni tanítja féléves kisfiát Shakira

Korábbi cikkünkből kiderült, hogy a féléves Sasha még járni sem tud, de máris rúgja a bőrt. Azért persze nem egy rendes focilabdát! Ugyanakkor egy könnyű műanyaglabdával már simán megbirkózik. Erről pedig egy cuki videót is közzétettek a büszke szülők. Íme!
5 hónapos lett Shakira és Gerard Piqué kisebbik fia: Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20150629-5-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisebbik-fia-sasha.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, idén januárban megszületett a sztárpár második kisfia, Sasha. A büszke anyuka most egy igazán édes montázzsal köszöntötte gyermekét.Család--Így cukiskodott Shakira és Piquéhttp://www.life.hu/csalad/20150427-shakira-es-gerard-pique-tenisz-meccsen-jartak-kisfiukkal-milannal.htmlA sztárpár és nagyobbik fiúk, Milan a Barcelona Openen jelentek meg, és nagyon édesek voltak együtt.Család--Shakira, Milan és Sasha együtt szurkoltak Gerard Piquének a Barcelona meccsénhttp://www.life.hu/csalad/20150419-shakira-es-fiai-milan-es-sasha-egyutt-szurkoltak-gerard-piquenek-es-az-fc-barcelonanak.htmlA Barcelona a Valenciával csapott össze a spanyol bajnokságban, Shakira pedig úgy döntött, Barca-mezbe öltözteti fiait, és kimegy szurkolni a szerelmének. Tündéri fotók készültek a pálya szélén.Család--Tiszta apja! Cuki fotót posztolt kisfiáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150416-shakira-kisfia-shasha-nagyon-hasonlit-edesapjara-gerard-pique-sztarfocistara.htmlNem tudunk betelni Gerard Piqué és Shakira legkisebb fiával, Sashával, akiről a kolumbiai énekesnő a minap posztolt egy nagyon édes fotót. Meg kell állapítanunk: le sem tagadhatná apukáját!CsaládOrigoCuki fotót posztolt újszülött kisfiáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150405-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-kisfiarol-sasharol-ujabb-kepet-tett-kozze.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban programozott császármetszéssel életet adott második kisfiának a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Azóta pedig érkezenek is a képek a kis Sasháról.CsaládOrigoA papájára, Gerard Piquére ütött Shakira kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150320-shakira-kolumbiai-enekesno-masodik-kisfia-sasha-gerard-piquere-hasonlit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban programozott császármetszéssel életet adott második kisfiának a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most pedig az is kiderült, kire ütött a pici.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.