Tündéri videó! Focizni tanítja féléves kisfiát Shakira

videó Shakira Gerard Piqué foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és Gerard Piqué kisfiai imádnak apukájuk meccsére járni, így az sem csoda, hogy a szülők máris focizni tanítják a gyerekeket.

A féléves, tiszta apja Sasha még járni sem tud, de már rúgja a bőrt. Azért persze nem egy rendes focilabdát! Ugyanakkor egy könnyű műanyaglabdával már simán megbirkózik. Erről pedig egy cuki videót is közzétettek a büszke szülők.

Megpecsételt sorsok - Tragikus életű sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150728-hires-anyak-es-lanyak-tragikus-sorsai.htmlSors, végzet, vagy egyszerű véletlen? Vannak családok, akiket mintha megátkoztak volna: tragédiák sorozata kíséri végig életüket generációról generációra. A következőkben olyan híres anya-lánya párosokat vettünk górcső alá, akik élete kísértetiesen hasonló és tragikus véget ért.Család--Gombos Edina kisfiát Floridában keresztelték meghttp://www.life.hu/csalad/20150730-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-kisfiat-matteot-floridaban-kereszteltek-meg.htmlKülönleges, rontás-távoltartó keresztelője volt a műsorvezető kisfiának Amerikában?Család--Megszületett a sármos Decker Ádám kislánya - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150729-decker-adam-a-magyar-vizilabda-valogatotta-tagjanak-megszuletett-elso-gyermeke-lilien.htmlA magyar vízilabda válogatott tagjának megszületett első gyermeke. Az apuka majd kicsattan az örömtől, és büszkén mutatta meg rajongóinak Lilient.Család--Játékbirodalommá alakította kertjét az unokájának Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150729-karoly-herceg-jatekbirodalomma-alakitotta-a-highgrove-i-kertjet-gyorgy-hercegnek.htmlIlyen egy igazi gondoskodó nagypapa! Bár a hírek szerint sajnos kevés időt tud együtt tölteni az unokájával, György herceggel Károly, ez még inkább arra sarkallta, hogy maradandóvá és emlékezetessé tegye a közös játékaikat.Család--Tolvai Reni már az anyaságra gyakorolhttp://www.life.hu/csalad/20150729-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-mar-a-gyerekvallalasra-gyakorol-kiskutyajaval.htmlÚj kis barátján gyakorolja az anyaságot az énekesnő, aki a családalapítási terveiről is vallott.Család--Cuki kisfiával a tengerparton lazulgatott a szexi kebelcsoda - fotó!http://www.life.hu/csalad/20150728-amber-rose-botranyhosno-a-tengerparton-lazulgatott-kisfiaval-es-edesanya-uzemmodba-valtott.htmlA botrányhősnő kisfiával játszott a homokos tengerparton. Lám, Rose időnként normál üzemmódba vált, és megmutatja milyen a hétköznapokban.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.