„Ötévesen sem szégyen szoptatni a gyereket” – Fotósorozat!

Forrás: Natalie McCain/thehonestbodyproject.com -
fotósorozat szoptatás család anya szégyen természetes büszkeség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotós, aki maga is sokáig szoptatta a gyerekeit, azért készítette a képeket, hogy az emberek ne ítélkezzenek olyan hamar.

Natalie McCain fotósorozata a „Nem még mindig szoptatunk, hanem csak szoptatunk” címet kapta arra utalva, hogy az emberek sokszor elítélik azokat az anyákat, akik egyéves kor után is szoptatják a gyerekeiket.

Forrás: Natalie McCain/thehonestbodyproject.com

A képeken szereplő anyák több éves, de akár már óvodás korú gyerekeiket is szoptatják, és büszkék rá. „Több évesen is szoptatom a gyerekeimet, szerintem ez gyönyörű és természetes dolog. Itt az ideje, hogy támogassuk egymást. Lehet, hogy ami működik az egyik családban, az nem működik a másikban, de attól ítélkezni még nem kell” – nyilatkozta az egyik anyuka.

Forrás: Natalie McCain/thehonestbodyproject.com

Forrás: Natalie McCain/thehonestbodyproject.com

Forrás: Natalie McCain/thehonestbodyproject.com
Down-szindrómás kislánnyal reklámozzák az iskolakezdésthttp://www.life.hu/csalad/20150825-down-szindromas-kislannyal-reklamozza-az-iskolakezdest-egy-divatceg.htmlNem csak az egészséges gyerekek várják annyira, hogy elkezdődjön a suli: nagyon bájosra és ütősre sikerült egy cipőket gyártó cég kampánya.Család--"Ma 7éve, hogy Édesanya lettem..." Csodás fotóval köszöntötte gyermekét Ábel Anitahttp://www.life.hu/csalad/20150824-abel-anita-ma-het-eve-hogy-edesanya-lettem-csodas-fotoval-koszontotte-gyermeket.htmlA színésznő nyilvános közösségi oldalán poszolt egy igazán intim képet a gyermekéről.Család--Megszületett Kamilla: Intim fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/csalad/20150824-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-intim-fotot-posztolt-amikor-keresztanya-lett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője nyilvános Facebook oldalán tett közzé egy cuki fotót, melyen egy aprócska baba mellett fekszik.Család--Soha nem látott fotót posztolt Kurt Cobain feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150824-courtney-love-kurt-cobainrol-es-frances-bean-cobainrol-posztolt-fotot.htmlCourtney Love régi családi fotót posztolt Instagram oldalára – mellette pedig férje hiányáról vallott.Család--David Beckham fia örökölte apja vagányságát - Ő is motorra pattant!http://www.life.hu/csalad/20150824-david-beckham-kozepso-fia-motorra-pattant.htmlDavid Beckham igazi álompasi ehhez kétség sem fér. Úgy tűnik, a gyermekei is tovább viszik a szülők nagyszerű génjeit, és igazi nőcsábászok lesznek. CsaládOrigoReese Witherspoon teljesen odavan kisfiáért: Csak sose nőjön felhttp://www.life.hu/csalad/20150824-reese-witherspoon-szineszno-nagyon-szereti-a-kisfiat.htmlA színésznő tündéri fotót posztolt kisfiáról, akinek nagyon jól áll a naplemente.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.