Sikerült megvennie álmai lakását a leghíresebb magyar nyuszilánynak, ám, mint kiderült, egy másoknak apróságnak tűnő kellemetlenség máris megkeseríti Kelemen Anna mindennapjait.

Ha így halad, nem sokáig fogja élvezni újonnan vásárolt otthonát Kelemen Anna - állítja ő maga. A nyuszilány, aki nemrég meztelen fotókkal lepte meg rajongóit, nemrég cserélte le rózsadombi garzonját egy nagyobb, tágasabb lakóparkbeli lakásra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az első ott töltött éjszaka után azonban rádöbbent, egyetlen dologra nem számított a vételkor: a nagyon erős reggeli fényre.

Tudni kell, hogy rendszerint 11-ig alszom – de itt a nappal együtt kellett ébrednem! Keletre néz minden ablak, és vakítóan tűznek be a napsugarak. Persze, van sötétítő, függöny, de ezek bármilyen jók is, rajtam sajnos nem segítenek, nekem tökéletes sötétség kell a pihentető alváshoz. Ez az egyetlen, amit nem tudok nélkülözni" - mondta el a Borsnak Annácska, aki a másnap éjszakát már szülei házában töltötte.

Férfi híján sajnos egyelőre nem hogy a teljes sötétítést, de még új otthona berendezését sem tudja megoldani. "Egyedül próbáltam meg boldogulni a fúróval, szegekkel, csavarokkal, kalapáccsal, de ez nekem nem megy. Nem boldogulok, és nincs, aki segítsen, tanácsot adjon!Félő, kénytelen leszek eladni ezt a luxuslakást - tette hozzá szomorúan.