5+1 telefonos alkalmazás nőknek, amiket érdemes használnod!

Forrás: Thinkstock -
nők szépségápolás szelfi alkalmazás önvédelem életmód költség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sminktrükkök, családi költségtervezés, mesteri képkészítés, tökéletes gardrób? Pillanatok alatt elsajátíthatod ezeket a dolgokat mindössze néhány ingyenes telefonos alkalmazás segítségével. Sőt, jó, ha tudod, egy applikáció akkor is jól jön, ha komoly bajba kerülsz. Összeszedtünk 5+1 szuper alkalmazást, amiket mai nőként érdemes ismerned és alkalmaznod. 
Forrás: Thinkstock

1. Védd magad: Private Sentinel

Kezdjük a sort mindjárt egy egészen új, idén augusztus végétől működő alkalmazással. Az okostelefonokra és tabletekre (iOS, Android) fejlesztett személyvédelmi applikáció segítségével gyorsabban segítséghez tudnak jutni a bajba került fiatalok, édesanyák, idősek, túrázók, este a buliból hazafelé tartók egyaránt. A Private Sentinel magyarországi kampánya ősz elején indul, és ingyenes lesz, ezzel is felhívva a figyelmet a közösségi média, valamint az egymásról való gondoskodás erejére. De pontosan hogyan is működik a dolog? Az alkalmazás riasztás esetén automatikusan SMS-eket, e-maileket küld szét előre beállított személyeknek, valamint a 112-nek. Ezenkívül szintén automatikus posztokat küld a közösségi felületekre: a felhasználók Facebook-, Twitter- és Google+-oldalain üzenet jelenik meg arról, hogy pontosan hol és milyen típusú segítségre van szükségük. Az alkalmazás telepítésekor minden felhasználóra kiterjed ez a közösségi védelem, de ezzel egy időben „Sentinellé” is válik. A felhasználók ugyanis riasztást kapnak arról, ha valaki bajba került a közelükben. Egy interaktív térkép segítségével valós időben tudják követni az eseményt (tűzeset, támadás, baleset, terrorcselekmény), így lehetőségük nyílik arra, hogy valamilyen módon segítsenek, vagy értesítsék a hatóságokat, mielőtt komolyabb baj történne.

2. Tervezd meg a családi költségvetést: Koin

Te vezeted otthon a költségvetést, de eleged van a füzetmódszerből, és nem válik be egyik pénzgyűjtési technika sem? Szeretnéd átlátni a havi bevételeket, kiadásokat, mindezt a legegyszerűbb módon? A Koin egy egyszerű, jól áttekinthető alkalmazás, amit ha okosan használsz, megakadályozod, hogy a pénz kifolyjon a kezeid közül. Az applikáció nyilvántartja a kiadásaidat és bevételeidet az általad korábban megadott adatok alapján, sőt, diagramok segítik az átláthatóságot. Az adatokat később exportálhatod és használhatod Excel-táblában, sőt, jelszóval is levédheted.

Forrás: www.koin.hu

3. A tökéletes szelfi titka: Perfect 365

Gyakran elcsodálkozol azon, hogy lehet az, hogy a hírességekről vagy néhány lányról az ismerősi körödben minden egyes alkalommal tökéletes szelfik készülnek? Úgy érzed, te egy másik bolygóról érkeztél, mert rémesen festesz az „smink nélküli” fotókon? Nos, nehogy azt hidd, hogy senki sem alkalmaz néhány trükkös applikációt a tökéletes szelfihez. A Perfect 365 egy jópofa sminkes applikáció: nem kell mást tenned, csak készíteni magadról egy szelfit, és máris indulhat a játék. Tökéletes bőrtónus? Hatalmas zöld szemek, méteres pillák? Dús ajkak és hófehér fogak? Minden lehetséges, az applikációval pillanatok alatt szupermodellt varázsolhatsz magadból. Az arányokra azért érdemes figyelni, mert az agyonszerkesztett és természetellenes arc sokkal cikibb, mint egy egyszerű, smink nélküli szelfi.

4. Ismerd ki magad mindenhol: TúrApp

Imádsz utazni, várost nézni, kirándulni, és szeretnéd minél egyszerűbben megtalálni azokat a látványosságokat, amiket érdemes beiktatni a programba? A TúrApp pillanatok alatt megtalálja neked a környék legizgalmasabb helyeit, legyen szó barlangról, múzeumról, strandról vagy régi templomról. Az applikációban több mint 10 000 objektum van megadva, az ismertebbekről pedig a térkép mellett még sok más információval is szolgál az alkalmazás.

5. Az öltözködés nagymestere: Closet space

Olyan személyi stylistra vágysz, aki mindig ott van, amikor szükséged van rá, de egy filléredbe sem kerül? Ez a nőknek szóló alkalmazás ugyan kicsit időigényes, de eredményes. A letöltés után nincs más dolgod, mint minden ruhadarabot – beleértve a táskákat, cipőket, ékszereket – kulcsszavak és kategóriák szerint regisztrálni. Az alkalmazás figyelembe veszi a telefonodban lévő naptár segítségével, hogy éppen hova vagy hivatalos, milyen az időjárás, és eszerint választja ki a tökéletes szettet. El tudod képzelni, ezzel mennyi időt megspórolhatsz reggelente?

Forrás: Closet Space

+1 Hírek első kézből: Life

Örömmel jelentjük, hogy nemrég a Life.hu telefonos alkalmazása is elkészült, ami a nap minden percében érdekes, izgalmas hírekkel szolgál. A friss, ropogós sztárhírek mellett a nap legfontosabb történéseiről és az időjárásról is értesülhetsz, ezek mellett pedig folyamatosan olvashatod kedvenc Life.hu-rovataid cikkeit az applikáció segítségével. Megtanítunk sminkelni, képbe helyezünk az egészséges életmóddal kapcsolatban, tőlünk kendőzetlenül mindent megtudhatsz a szexről, de segítünk abban is, hogyan rendezd be a családi fészket. Mindezt ingyenesen!

Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtőlhttp://www.life.hu/trend/20150824-blake-lively-szineszno-szulinapos-igy-valtozott-a-stilusa.htmlVitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!TrendAFPTartós legyen és ragyogó - fedezd fel a szemhéjkrémek világát!http://www.life.hu/trend/20150818-szemhejkrem-kisokos-larion-oscar-tippjei.htmlEgyre népszerűbbek a szemhéjporok helyett a krémek, hiszen praktikusabbak, kényelmesebbek és nagyon könnyű dolgozni velük. Larion Oscar sminkmester elárulta, ő miért kedveli őket annyira. TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Janicsák Vecahttp://www.life.hu/trend/20150807-5-kerdes-a-szepsegrol-janicsak-veca.htmlA 25 éves énekesnő évek óta reflektorfényben él, így már nagyon is otthon van a szépségápolásban. Most ő lett egy kozmetikai márka hazai arca, és ez nem véletlen: ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban ezúttal Janicsák Vecát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Válik vagy sem, Halle Berry eszméletlenül jó formában vanhttp://www.life.hu/trend/20150815-halle-berry-szineszno-nagyon-csinos-volt-a-heten-egy-galan.htmlA héten lett 49 éves Halle Berry, de a kornak nyoma sincs a szép színésznőn. Trend--Nagy Adri frizurája mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150815-nagy-adri-enekesno-a-joban-rosszban-sztarja-szuper-frizurat-villantott.htmlKinek kell az unalomig elcsépelt virágos hajpánt és társai, ha olyan frizurát is készíhetünk, mint Nagy Adri? Trend--10 dolog, amiért imádjuk a 25 éves Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/trend/20150814-jennifer-lawrence-oscar-dijas-szineszno-az-ehezok-viadala-sztarja-25-eves-lett.htmlJelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.