Arnold Schwarzenegger Maria Shriver testépítő hízás sport edzés Christopher Schwarzenegger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű testépítő bajnok Christopher nevű fiát édesanyjával, Maria Shriverrel kapták lencsevégre Brentwoodban, Kaliforniában sétálgatva.

Míg Arnold Schwarzenegger legidősebb fia, Patrick amolyan igazi szívtipróként hódít (hiszen ne feledjük, még Miley Cyrust is megzabolázta egy időre), addig 17 éves fia, Christopher egyre elhanyagoltabban fest mostanság.

Jó néhány kilót felszedett Christopher Forrás: Northfoto

A legkisebb Schwarzenegger-fiút édesanyjával, Maria Shriverrel fotózták a lesifotósok, a felvételeken pedig jól látszik, Christopher mostanában nem tervezte, hogy testépítő édesapja nyomdokaiba lépne.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
David Beckham fia örökölte apja vagányságát - Ő is motorra pattant!http://www.life.hu/csalad/20150824-david-beckham-kozepso-fia-motorra-pattant.htmlDavid Beckham igazi álompasi ehhez kétség sem fér. Úgy tűnik, a gyermekei is tovább viszik a szülők nagyszerű génjeit, és igazi nőcsábászok lesznek. CsaládOrigoBrutális izomzata van a magyar Schwarzeneggernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-molnar-peternek-a-magyar-schwarzeneggernek-brutalis-izomzata-van.htmlMolnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 33 éves sportoló elképesztő formában van.Ez Zsír!OrigoDér Heni férfiasra gyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150818-der-heni-enekesno-dudorodo-ferfias-izmokkal-pozolt-es-megmutatta-kigyurt-testet.htmlDagadó, szálkás izmokat villantott az énekesnő, aki egyre férfiasabbra edzi magát. A kemény edzések rabja lett az egykori megasztáros.Ez Zsír!--Halálra rémisztette rajongóit Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/news/20150619-halalra-remisztette-rajongoit-arnold-schwarzenegger.htmlTe mit szólnál hozzá, ha kedvenc sztárod viaszbábúja egyszer csak életre kelne?News--Újabb fiatal játszópajtást talált magának Demi Moore?http://www.life.hu/intim/20150819-demi-moore-egy-ismeretlen-titokzatos-nala-sokkal-fiatalabb-ferfival-randevuzott.htmlA férfiról egyelőre nem sokat tudni, de hogy szemtelenül fiatal az 52 éves színésznőhöz, az biztos!Intim--Arnold Schwarzenegger budapesti konditeremben járthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-arnold-schwarzenegger-budapesti-konditeremben-jart.htmlA testépítők legnagyobbja, Arnold Schwarzenegger az egyik budapesti konditeremben járt hétfő reggel. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.