Most már biztos: 5 hónap járás után a sztárpár úgy döntött, külön utakon folytatják.

A hétvégén még csak pletyka szintjén terjedt a dolog, később azonban több külföldi hírportálnak is megerősítette a nemrég még az esküvőjüket tervezgető sztárpár néhány közeli forrása: véget ért a dolog Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger között.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A szerelmesek, akik tavaly november környékén kezdtek randizgatni egymással, a kezdeti találgatások szerint csak szünetet tartottak kapcsolatukban, ám a hét elején kiderült: ez nem egy átmeneti megoldás, hanem végleges döntés.

„Ez nem szünet. Valóban vége van" – mondta el egy forrás a People magazinnak hozzátéve, hogy most Miley is és Patrick is két teljesen különböző pontjukon tartanak az életükben: „Patrick egyetemre jár, Miley pedig a zenei karrierjére koncentrál."

Nem zajlott problémamentesen a botrányos tinisztár és Arnold Schwarzenegger fiának kapcsolata: az elején Patrick édesanyja, Maria Shriver próbálta lebeszélni fiát az énekesnőről, de még a Terminátor sztárjának is volt néhány kifogása szerelmük ellen - hogy miért, arról bővebben ITT olvashatsz.