Vége! Szakított Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger párkapcsolat Maria Shriver szünet szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: 5 hónap járás után a sztárpár úgy döntött, külön utakon folytatják.

A hétvégén még csak pletyka szintjén terjedt a dolog, később azonban több külföldi hírportálnak is megerősítette a nemrég még az esküvőjüket tervezgető sztárpár néhány közeli forrása: véget ért a dolog Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger között.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A szerelmesek, akik tavaly november környékén kezdtek randizgatni egymással, a kezdeti találgatások szerint csak szünetet tartottak kapcsolatukban, ám a hét elején kiderült: ez nem egy átmeneti megoldás, hanem végleges döntés.

Nem zajlott problémamentesen a botrányos tinisztár és Arnold Schwarzenegger fiának kapcsolata: az elején Patrick édesanyja, Maria Shriver próbálta lebeszélni fiát az énekesnőről, de még a Terminátor sztárjának is volt néhány kifogása szerelmük ellen - hogy miért, arról bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.