Ashley Graham, egyik kedvenc plus size modellünk hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel.

Egyébként pedig mindenről van véleménye a modellnek, aki legutóbb egy fogyitabletta reklámján akadt ki. A szürke ötven árnyalatából inspirálódó fehérneműmodell most arról is kifejtette a véleményét, hogy nem szereti a plus size elnevezést: „Azt szeretném, ha nem plus size modellnek neveznének, hanem csak modellnek. Ez is csak egy kategória, egy címke, amivel feruháznak. Az ember viszont ezeken túl van.”

Forrás: addictionelle.com

„Az alak nem egy trend. Mindenféle alakú nőnek biztosítani kell, hogy szépen felöltözhessen. Legyen szó fehérneműről, vagy bármilyen másik ruháról” - mondta a modell. 

Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányában

A szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!