Pamela Anderson meglepő vallomása: Szerinte a szépség belülről fakad

elutasítás színésznő Jane Fonda botox tükör túlzás Brigitte Bardot Baywatch kivétel Pamela Anderson kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves színésznő meglepő vallomással állt elő arról, hogy mi a véleménye a botoxolásról.

El sem tudjuk képzelni, hogy van olyan nő hollywoodban, aki nem botoxoltat. Úgy látszik azonban, hogy mégis akad egy kivétel. Ezt sem hittük volna, de ő bizony a Baywatch egykori kebelcsodája, Pamela Andreson.

Forrás: YouTube

„Én voltam az utolsó ember, aki kipróbálta a botoxot, de tény, hogy kipróbáltam. De borzasztóan éreztem tőle magam, olyan volt, mintha a szemem besüllyedne a fejembe. Tükörbe nézve, mintha nem is én lettem volna” – nyilatkozta. „A szépségnek az egészséges útját keresem. Sok mindent tehetünk azért, hogy jól nézzünk ki ebben a korban is, de sokan túlzásba esnek” – folytatta a meztelenül állatokért kampányoló híresség.

„Az anyukám is nagyon jól néz ki. Imádom Jane Fondát és Brigitte Bardot. Ők mind jó példák arra, hogy a szépség belülről fakad.” Amikor megkérdezték tőle, hogy érzi magát közel az ötvenhez, ezt válaszolta: „Ez van. Egyébként is egyre fiatalabbnak érzem magam.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.