Pamela Anderson meztelenül kampányol az állatokért

kampány felkérés meztelen PETA Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem először dobja le a ruháját nemes célért. Ezúttal is szívesen pózolt meztelenül az állatvédelemi tevékenységükről híres PETA felkérésére.

Pamela Andersonról már kiderült, hogy nagy állatvédő, és bármikor fel is emeli a hangját, illetve fotózkodik az érdekükben.

A PETA ezúttal is a színésznőt kérte fel legújabb kampányához. Az egykori Baywatch-sztár Hitchkock híres filmjének, a Pszichónak egyik jelenetét rekonstruálta, mellyel a vega életmódra bíztatja az embereket. A füdőkádban sikítós fotó szerint ugyanis az állatfarmok az ország vízkészletének felét elhasználják, így a rövidebb fürdés nem lesz megoldás a vízkészlet hiányára.

Forrás: peta.org

Gyerekként megerőszakolták Pamela Andersont

Saját alapítványnak - a Pamela Anderson Foundationnek a rendezvényén beszélt arról Pam, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyerekként. És nem is egyszer. Olvasd el a Life.hu cikkét!

3 millió forintot fizetett egy táskáért Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/news/20150520-leonardo-dicaprio-3-millio-forintert-vett-taskat-egy-aukcion-a-szegeny-gyerekek-javara.htmlA cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért.NewsOrigoBeyoncé és Nicki Minaj együtt nyomatjákhttp://www.life.hu/news/20150519-beyonce-es-nicki-minaj-enekesnok-kozos-klipet-csinaltak.htmlA két énekesnő közös klipet forgatott, amelynek egy kis részletét már most láthatjuk – vadulás és rázás felsőfokon.News--Miley Cyrus unikornis jelmezben énekelt elhunyt halánakhttp://www.life.hu/news/20150519-miley-cyrus-unikornis-jelmezben-enekelt-balladat-elhunyt-halanak.htmlAz énekesnő, aki újabban a Happy Hippie Foundations nevű formációjával énekel, elhunyt halának emlékére is előadott egy balladát.News--Délután leszakad az ég! Heves záporok, zivatarok várhatókhttp://www.life.hu/news/20150520-viharok-zaporok-zivatarok-varhatok-szerda-delutanra.htmlAkár 10 fokot is zuhanhat a hőmérséklet délutánra, az ország több megyéjére is narancssárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Szecsődi Kari megrázta – Így twerkel a transznemű dívahttp://www.life.hu/news/20150519-szecsodi-kari-a-transznemu-diva-twerkelt-egyet.htmlSzecsődi Kari egyre jobban élvezi nőiességét. Ezúttal frenetikus tánctudásáról tett tanúbizonyságot egy szexi videóban.News--A nap videója: Így lépcsőzz, ha nagyon rövidek a lábaidhttp://www.life.hu/news/20150519-cuki-corgi-kutya-kreativan-lepcsozik.htmlA lépcsők igencsak félelmetesek lehetnek, ha mindössze nagyjából 30 centi magas vagy, és extra rövidek a lábaid. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.