Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustra

fashion week Sarah Paulson mustra stílus Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Közel-keleti szépségek

A libanoni Amal Clooney és Ránija jordán királyné nemcsak külsőleg hasonlítanak, de mindketten jól tudják, mi fán terem a stílus. Az azért sokkolt bennünket, hogy Clooney asszony állítólag már csak 44 kiló, szökőévente azonban rajta is látni ilyen kacér, sokat mutató szetteket.

Amit J. Lo sosem venne fel

Szexi estélyi helyett a héten valami kevésbé dögösre és feltűnőre voksolt a két csodaszép fiatal színésznő, Emmy Rossum és Alice Eve. Nem rossz, nem rossz, de kicsit még szoknunk kell ezt a stílust!

Teniszsztárok, ha divatoznak

A héten a szupercsinos Maria Sharapova és a szerelemes Serena Williams is tiszteletüket tették a vörös szőnyegen. A szőkeség ismét mesterien eltalálta a megfelelő szettet, és Serena klasszikus színkombójával is elégedettek voltunk, a tüll azonban nagyon nem passzolt a markáns, csupa izom sportolónő stílusához.

Minták bűvöletében

Szerettük Lizzy Caplan ruhájának színkombinációját, azt azonban még mindig nem értjük, ehhez a szetthez miért választott búzakék cipellőt. Sarah Paulson sokkal jobban eltalálta a dolgot, a sárga tűsarkú abszolút passzolt a kreációhoz.

5+1 telefonos alkalmazás nőknek, amiket érdemes használnod!http://www.life.hu/trend/20150825-noi-alkalmazasok-okostelefonra-ezeket-erdemes-hasznalni.htmlSminktrükkök, családi költségtervezés, mesteri képkészítés, tökéletes gardrób? Pillanatok alatt elsajátíthatod ezeket a dolgokat mindössze néhány ingyenes telefonos alkalmazás segítségével. Sőt, jó, ha tudod, egy applikáció akkor is jól jön, ha komoly bajba kerülsz. Összeszedtünk 5+1 szuper alkalmazást, amiket mai nőként érdemes ismerned és alkalmaznod. Trend--Terepzöld, élénklila, klasszikus piros - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!http://www.life.hu/trend/20150826-divat-es-trend-oszi-trendszinek-2015-16-osz-tel.htmlLassan beköszönt a borongós idő és búcsúzhatunk a lenge nyári holmiktól, ám az őszi-téli szezon mindig sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a divat szempontjából. Pláne, amikor a nagy tervezők új kollekciói közül szemezgethetünk! Inspirálódjatok, lessetek el tippeket, trükköket, új ötleteket - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!Trend--Tartós legyen és ragyogó - fedezd fel a szemhéjkrémek világát!http://www.life.hu/trend/20150818-szemhejkrem-kisokos-larion-oscar-tippjei.htmlEgyre népszerűbbek a szemhéjporok helyett a krémek, hiszen praktikusabbak, kényelmesebbek és nagyon könnyű dolgozni velük. Larion Oscar sminkmester elárulta, ő miért kedveli őket annyira. TrendThinkstockTényleg olyan egy igazi 57 éves, mint Madonna?http://www.life.hu/trend/20150815-madonna-57-eves-lett-ime-nehany-sztar-akik-ebben-a-korban-sokkal-jobban-neznek-ki-mint-o.htmlElismerjük Madonnát, hiszen nem semmi, ahogy ennyi idősen kinéz, és ilyen kitartása van bármihez, amihez csak hozzányúl. Egy dolgot azonban ő sem tud, méghozzá az idő múlását szépen viselni. Pedig ezzel is tudni kéne megbirkózni, ő azonban már átesett a ló túloldalára. Őszintén kíváncsiak vagyunk, mivel rukkol elő még ezután, de most, az 57. születésnapjára mi 5 olyan hírességet mutatnánk be neki, akik méltósággal tudják viselni a kort. Trend--Heidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPKadmiumsárga, Kasmírrózsaszín, Marsala - ezek lesznek a 2015-ös ősz trendszíneihttp://www.life.hu/trend/20150721-zoldesszurke-faradt-narancs-orchidea-ezek-lesznek-a-2015-os-osz-trendszinei.htmlA Pantone minden évben meghatározza a vezető trendszínt. 2015 a marsala éve, de emellett minden évszakban vannak még vezető árnyalatok. Mutatjuk is, melyek lesznek ezek idén ősszel!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.