A nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Közel-keleti szépségek

A libanoni Amal Clooney és Ránija jordán királyné nemcsak külsőleg hasonlítanak, de mindketten jól tudják, mi fán terem a stílus. Az azért sokkolt bennünket, hogy Clooney asszony állítólag már csak 44 kiló, szökőévente azonban rajta is látni ilyen kacér, sokat mutató szetteket. 

Amit J. Lo sosem venne fel

Szexi estélyi helyett a héten valami kevésbé dögösre és feltűnőre voksolt a két csodaszép fiatal színésznő, Emmy Rossum és Alice Eve. Nem rossz, nem rossz, de kicsit még szoknunk kell ezt a stílust!

Teniszsztárok, ha divatoznak

A héten a szupercsinos Maria Sharapova és a szerelemes Serena Williams is tiszteletüket tették a vörös szőnyegen. A szőkeség ismét mesterien eltalálta a megfelelő szettet, és Serena klasszikus színkombójával is elégedettek voltunk, a tüll azonban nagyon nem passzolt a markáns, csupa izom sportolónő stílusához. 

Minták bűvöletében

Szerettük Lizzy Caplan ruhájának színkombinációját, azt azonban még mindig nem értjük, ehhez a szetthez miért választott búzakék cipellőt. Sarah Paulson sokkal jobban eltalálta a dolgot, a sárga tűsarkú abszolút passzolt a kreációhoz.