Már nekünk fáj, ahogy a csontsovány Tara Reid kinéz

soványság Amerikai pite csontsovány Tara Reid evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Reid-ről akár a vékonyság szobrát is meg lehetne formázni. A színésznőt legutóbb egy étteremben kapták lencsevégre, ahonnan kéz a kézben távozott egy lánnyal.

Hol van már az Amerikai pite bájos sztőkeségének egykori varázsa? Tara Reid újabban beteges vékonyságával sokkolja a népet. A 39 éves színésznő igen vékony, piszkafa lábait világos farmere még inkább kiemelte, amikor egy étteremből tartott kifele barátjával – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Mark Davis

Tara vékonysága rendszeres beszédtéma, amivel kapcsolatban a színésznő áprilisban kifakadt Twitterén: "Rendesen eszem, de vékony a testalkatom.”

Tara Reid meztelenül kívánt boldog új évet

Tara Reid Instargam fotói korábban sem hagytak túl sok teret a képzeletnek; az Amerikai pite filmek sztárja pedig decemberben úgy határozott, mindent megmutat.

Hogy Tara miért döntött úgy, hogy közösségi oldalán anyaszült meztelenül köszönti az új esztendőt és a követőit, rejtély. Ami azonban biztos, hogy rajongóinak szerzett egy-két jó percet 2015 első napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.