Hűha! Csiganyállal szépíti magát Iszak Eszti

Forrás: Instagram/iszakeszti -
kozmetika kozmetikai szerek Iszak Eszter szépség Maszk csiganyál kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges módját választotta a szépségápolásnak a gyönyörű műsorvezető, aki nemrég még Szlovéniából töltött fel meseszép fotókat.

Eszti mindig is adott a külsejére, és bármikor is látjuk a nyilvánosság előtt, kifogástalanul fest. Az Instagram oldalán megmutatta, hogy nem is akárhogy szépíti a bőrét. A csiganyálat már az ókori görögök is használták, és napjainkban számos kozmetikai terméket készítenek belőle. Mindenesetre nagyon furán néz ki a műsorvezető a maszkban, de hát ki ne tenné ezt meg a szépségért?

A furcsa maszk Iszak Esztit takarja Forrás: Instagram/iszakeszti

Te feltennél az arcodra csiganyálat?

Meghalt a világhírű rendező, Wes Cravenhttp://www.life.hu/news/20150831-meghalt-a-vilaghiru-horrorfilm-rendezo-wes-craven.htmlMeghalt a leghíresebb horrorfilmek atyja, a 76 éves Wes Craven.News--Többszörös erőszakoló férfi vezet egy hostelthttp://www.life.hu/news/20150831-tobbszoros-eroszakolo-ferfi-vezet-egy-hostelt.htmlBed&breakfast helyet üzemeltetett egy skót férfi, akiről senki sem tudta, milyen múltja van.NewsThinkstockSemmi kétség! Miley Cyrus minden idők legbotrányosabb jelenségehttp://www.life.hu/trend/20150831-miley-cyrus-enekes-az-mtv-vma-hazigazdaja-minden-idok-legbotranyosabb-jelensege.htmlA sztár, aki az idei MTV Video Music Awards háziasszonya volt, vasárnap esti performanszaival és öltözékeivel elnyerte a legbotrányosabb celeb címet.Trend--Cara Delevingne: "Nem érdekel a divat, jobban szeretek meztelenül lenni"http://www.life.hu/trend/20150831-cara-delevingne-brit-szupermodell-jobban-szeret-meztelen-lenni.htmlMeglepő kijelentést tett a világ egyik legkeresettebb modellje: a szemöldökkirálynő Cara Delevingne ki nem állhatja a ruhákat, sokkal jobban érzi magát akkor, ha épp nincs rajta semmi.Trend--Vajna Timi lábaira találták ki a gladiátorszandálthttp://www.life.hu/trend/20150830-vajna-timi-andy-vajna-felesege-nagyon-csinos-gladiatorszandalban.htmlTiminek még esze ágában sincs az őszre készülni: vékony lábait ezúttal egy gladiátorszandálban mutatta meg. Nagyon dögös!TrendOrigoKelly Osbourne a mamabugyira esküszikhttp://www.life.hu/trend/20150830-kelly-osbourne-mamabugyiban-fotozta-magat.htmlMíg Kim Kardashian képtelen elszakadni az erotikus töltetű fehérneműs vagy bikinis fotóktól, addig Kelly Osbourne abszolút más stílusra esküszik.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.