Bikiniben pózol Paul Walker tinilánya: Meadow csodaszép

tinédzser Paul Walker lány Meadow Walker bikini fürdőruha Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hölgy lett az elhunyt világsztár 16 éves lánya: Meadow Walker fürdőruhás képet tett közzé magáról Instagram oldalán.

Paul Walker lánya, Meadow ugyanúgy élvezi a nyarat, mint bármelyik másik tinédzser. Ha teheti, bikinire vetkőzik és a medenceparton ejtőzik, majd közzé is teszi a pillanatot közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/Meadow Walker

Édesapja tragikus halála után sokáig hanyagolta közösségi oldalait Meadow Walker. A 16 éves tinédzser, akinek világsztár apukája 2013 végén vesztette életét autóbalesetben, miután megelégelte a neve alatt futó kamuprofilokat, egy sosem látott családi fényképpel törte meg a csendet több hónap hallgatás után.

"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--Így pihent egy luxusjachton férjével és gyerekeivel Elton Johnhttp://www.life.hu/sztarok/20150824-elton-john-igy-pihent-a-francia-riviera-partjan-egy-jachton.htmlCsodás hétvégét tölött el családjával a francia Riviérán a világsztár. Két fiukkal, Zacharyvel, és Elijah-val valamint férjével, Daviddal pihent.TV + Sztárok--Tündéri fotó! Intim pillanatot osztott meg kislányával Vin Dieselhttp://www.life.hu/csalad/20150811-vin-diesel-es-kislanya-rettentoen-cukik-egyutt.htmlRitkán láthatunk a hollywoodi világsztár gyermekéről képeket. A sztár azonban most a közösségi oldalán tett közzé egy közös fényképet a kis Pauline-nal, aki rettentően aranyos!CsaládAFPKucsera Gábor übercuki apa-fia szelfit készített gyerekével: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150727-kucsera-gabor-ubercuki-apa-fia-szelfit-keszitett-gyerekevel.htmlTápai Szabina kedveséről, Kucsera Gáborról és kisfiáról láthatunk egy édes képet a sportoló Facebook oldalán. Nem kellett sok, hogy elolvadjunk a két álompasi láttán.TV + Sztárok--Paul Walker után nevezte el kislányát Vin Dieselhttp://www.life.hu/csalad/20150324-paul-walker-utan-nevezte-el-kislanyat-vin-diesel-pauline-nak.htmlA Halálos iramban sztárja egy amerikai tévéműsorban árulta el a napokban született kislánya nevét, amelyet a 2013-ban halálos autóbalesetet szenvedett Paul Walker után kapott.Család--Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.