A híres emberek szívesen élnek hasonszőrű híres emberek társaságában, ennek eredménye, hogy vannak olyan környékek, ahol az egy négyzetméterre jutó celebek száma meglehetősen magas. Az alábbiakban összegyűjtöttük a sztárok által legkedveltebb szomszédságokat - ha Amerikában jársz, ezeken a helyeken nagy valószínűséggel botolhatsz bele Heidi Klumba vagy Matthew McConaughey-be.

Tribeca

Tribeca gyorsan vált New York egyik legfelkapottabb környékévé, főleg azért, mert az utóbbi időben nem egy híresség döntött úgy, hogy itt telepszik le. Taylor Swift, Orlando Bloom és az egyik legviccesebb amerikai showman, Jon Stewart is itt vásárolt magának luxuslakást.

Forrás: Thinkstock

Hamptons

Hamptons New York egyik legelegánsabb és legdrágább része, ahol valósággal tobzódnak a sztárok. Rengeteg híresség tölti itt a nyarat, de sokuknak saját háza is van a környéken. Brooke Shields, Renee Zellweger és a sztárszakács Bobby Flay is ebben a tengerparti városrészben tölti ideje nagy részét.

Forrás: Thinkstock

West Village

West Village ugyancsak New Yorkban található, és szintén az egyik legfelkapottabb része - mármint a milliomosok körében. Sok világsztár menekült a Los Angeles-i nyüzsgésből ebbe az elit manhattani negyedbe: többek között Julianne Moore, Claire Danes és Heidi Klum is így tett.

Forrás: Thinkstock

Beverly Hills

A világsztárokban, azon kívül, hogy híresek és gazdagok, más közös is van, mégpedig az, hogy legtöbbjük bizony büszkélkedhet egy Beverly Hills-i luxusotthonnal Kaliforniában. Így van ezzel Channing Tatum, Beyonce és Jay-Z, valamint Slash is.

Forrás: Thinkstock

Malibu

A Los Angelestől néhány kilométerre északra kezdődő malibui partszakasz sokkal nyugisabb Hollywoodnál, így azok a hírességek, akik egy kis magánéletre vágynak, sokszor keresnek menedéket a Pacific Coast Highway homokos partjain. Courteney Cox, Steven Spielberg, Cindy Crawford és Patrick Dempsey is rendelkezik itt ingatlannal.

Forrás: Thinkstock

Hollywood Hills/Santa Monica

A Los Angelesben található Hollywood Hills egy rakat A-listás hírességnek ad otthont: Justin Timberlake, Jason Bateman és John Legend is itt lakik.

Forrás: www.eastsidelifestlye.com

New Orleans

New Orleans a déli államok egyik kulturális központja, ez a tény pedig a sztárokat is idevonzza: Matthew McConaughey-nek, Solange Knowlesnek és a Brangelina párosnak is van itt otthona.

Forrás: Thinkstock

Palm Springs

Néhány évtizeddel ezelőtt Palm Springs, ez a Kaliforniában található sivatagi város még Hollywoodnál is felkapottabb volt: itt élt Elvis, Clark Gable és Elizabeth Taylor is. Manapság Leonardo DiCaprio az egyik leghíresebb lakója ennek a sivatagi paradicsomnak.

Forrás: Thinkstock