világhírű színész csemete Halle Berry gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznőt csemetéivel, Maceóval és Nahlával kapták lencsevégre.

A kis család kéz a kézben indult ebédelni West Hollywoodban, a lesifotósok pedig bőszen kattintgattak. A gyönyörű Halle nem bánta a kitüntetett figyelmet, hiszen helyes gyermekeivel igazán jól mutatnak.

Forrás: NORTHFOTO
Miből lesz a cserebogár? - Íme, a jövő legcukibb sztárpárjai 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20150831-hires-sztarbabak-akik-felnott-korukban-alomparok-lennenek-2-resz.htmlMiből lesz a cserebogár? sorozatunk folytatódik! Azt már korábbi cikkünkben megállapítottuk, hogy a kicsi György hercegnek a bájos Harper Beckhammel, valamint, hogy a sármőr Majoros Mariánnak Berki Krisztián szeme fényével, Natasa Zselykével kellene egyszer majd álompárt alkotniuk. Listánknak azonban még koránt sincs vége, jöjjenek hát a következő adag celebgyerekpárok!Család--30 év börtön kapott az anya, aki metadont adott kislányának, hogy könnyebben elaludjonhttp://www.life.hu/csalad/20150902-metadont-adott-egy-anya-17-honapos-kislanyanak-hogy-konnyebben-elaludjon.htmlCourtney Howell korábban heroinfüggőségének kezelésére szedte a gyógyszert, amelyből egyik este 17 hónapos lányának is adott, mert nem akart elaludni. A gyerek belehalt a mérgezésbe.Család--Titkolja terhességét Cameron Diaz?http://www.life.hu/csalad/20150902-cameron-diaz-szineszno-titokban-tartja-terhesseget.htmlMióta a színésznő alig néhány hónap együttlét után hozzáment szerelméhez, Benji Maddenhez, az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, mikor jelentik be, hogy babát várnak. Több jel is arra mutat, ez hamarosan megtörténik!Család--Gyorsan múlik az idő! Berki Natasa Zselyke már bölcsishttp://www.life.hu/csalad/20150901-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-oviba-vitte-ma-reggel-kislanyat-natasa-zselyket.htmlNatasa Zselykét ma reggel bölcsibe vitték a szülei, a kislány pedig cukiskodott egyet édesapja mögött a hatalmas verdában.CsaládOrigoVallomás: Tóth Gabi őszintén a babaprojektrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150831-toth-gabi-a-gyerekvallalasrol-beszelt.htmlTóth Gabi, akit vélhetően lovagja puszilgat félmeztelenül a családalapításról beszélt. Kifejezetten jól áll a kezében a baba.Család--Lázadó kamaszkor! Sokat civakodik Kiszel Tünde és Donatellahttp://www.life.hu/csalad/20150831-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-arrol-vallottak-hogyan-szoktak-osszeveszni.htmlOlykor előfordulnak kisebb viták Kiszel Tünde és Donatella között, ugyanis Tünci lánya kamaszkorba lépett, és lázadni kezdett.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.