Megható levelet írt Down-kóros lánya esküvőjére az apa

Forrás: Crystal Slaughter Potography -
esküvő félelem szerelem teljesség valóság levél Down-szindróma remény álom várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerető apa megható tisztelgést írt a Down-szindrómás lánya esküvőjére, amelyben eredményeit dicséri, és hosszú, boldog életet kíván neki.

Az 57 éves apuka, Paul Daugherty, aki a Cincinnati Enquirer sportrovatának vezetője, a 25 éves lánya esküvőjére írt szívszorító sorokat. Az apa őszinte levelében azt is megvallotta, hogyan sírt a félelem miatt, hogy a társadalom nem fogja elfogadni a lányát. „Félelmem azonban megalapozatlan volt” – írta a férfi.

Forrás: Crystal Slaughter Potography

„Kislányom, gyönyörű vagy! Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy egy Down-szindrómával született nőt elvegye élete szerelme, de ti minden várakozásra rácáfoltatok.”

Forrás: Crystal Slaughter Potography

„Ezekért a pillanatokért élünk, amikor az álmok és remények az idő egy pontján valósággá válnak. Amikor minden, amit elképzeltünk megérkezik, és magával hozza a teljességet. A boldogság lehetséges. Ezt most már tudom, itt és most, az ablakod alatt állva” – olvasta fel levelét az apa.

Forrás: Crystal Slaughter Potography

Jillian és szintén Down-kóros Ryan Mavriplis júniusban házasodtak össze egy szabadtéri esküvőn 160 vendég előtt.

Forrás: Crystal Slaughter Potography

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.