Míg a Kardashian-Jenner család hatalmas gyerekfesztivállal ünnepelte a kis North West első születésnapját, addig Katie Holmes és Tom Cruise pedig annak idején több mint 1 milliót költött csak a kis Suri tortájára. 

Míg a legtöbben üdvözlőkártyát esetleg tortát kapnak, addig a legnagyobb világsztároknak csak a fantázia szabhat határt abban, hogyan ünnepeljék meg csemetéjük születésnapját.

Annak idején a Life.hu sem tudott szó nélkül elmenni Kim Kardashian és Kanye West kislánya, North West egyéves születésnapi gyerekzsúrja mellett. Mit gyerekzsúr? A sztárpár igazi fesztivált dobott össze a csöppségnek, amelyet a Coachella világhírű zenei fesztivál után szabadon Kidchellának kereszteltek el, amelyre a belépésre feljogosító karszalag ellenében szuper karaoke bulikon próbálhatták ki énektudásukat a vendégek, vagy, ha megunták, egy óriáskerék kisebb változatára is felülhettek. 

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A hollywoodi sztárcsemeték legelkényeztetebb egyike minden bizonnyal Katie Holmes és Tom Cruise egy szem lánya, Suri. A csöppség 2 éves születésnapi partijára szülei nagyjából 27 millió forintnak megfelelő összeget dobtak ki. Hiába, az Oscar-díjátadó vacsoráját összeállító Wolfgang Puck sztárséf, a több ezer dollár értékű friss virágok, és a körülbelül 1 millió forintba kerülő torta megkérte az árát.

Az 5000 dolláros születésnapi tortaForrás: popsugar.com, AFP

Beyoncé és Jay-Z sem aprózta el szemük fénye, a kis Blue Ivy születésnapi partiját tavaly. A sztárpár kibérelte a világhírű Jungle Island vadasparkot és botanikus kertet Miamiban, ahová a hercegnő témájú buli alkalmából mindenki tüllökben és koronával a fején simogathatta az állatokat egész nap.

Forrás: iam.beyonce.com