Pezsgő, kaviár és füstölt lazac - Íme, az Oscar-díj-átadó utáni vacsora menüje

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Oscar-díj gála séf burgonya Oscar 2015 menü vacsoraest bor lazac pite mesterszakács pezsgő kaviár díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díj-átadó rendezvényének mesterszakácsa, Wolfgang Puck elárulta, milyen finomságokat fognak felszolgálni a bál utáni vacsorán. Figyelem, éhesen nem ajánlott a következő sorok olvasása!

Mivel a domborodó pocak nem mutat jól a testhez simuló ruhák alatt, így bizonyára nem egy éhes sztár fog azonnal lecsapni a Wolfgang Puck mesterszakács által összeállított Oscar-díj-átadó utáni vacsorára. Lesz mit várni, a rendezvény séfje ugyanis igencsak ki fog tenni magáért a menüt illetően.

Wolfgang Puck mesterszakács bemutatja az aranyporral meghintett csokoládészobrocskákat Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A hírek szerint összesen 16 ezer tányérnyi, 30 különböző finomságot fognak felszolgálni, amelyek között a szokásos lazacon és a szarvasgombás rizottón túl olyan ínyencségek kaptak helyet, mint a csirkés pite, a pásztorpite, a kaviár burgonyával, a doveri nyelvhal karamellizált citrommal vagy a képen is szereplő arannyal meghintett csokoládészobrok, amellyel bármelyik díj nélkül maradt színész vagy színésznő vigasztalódhat.

Finom ételekhez pedig finom italok is dukálnak: Puck elmondása szerint 1700 üveg bort és pezsgőt rendeltek a híres Sterling szőlőbirtokról. Jól hangzik! A tavalyi menü is elég pazarra sikerült: a részletekért kattints ide.

Az Oscar-díj-átadók legnagyobb botrányai

Eltűnt szobrocskák, gyilkosság, és akik nem kértek a díjból - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a gálaest legnagyobb port kavaró botrányait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.