Vajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek.

Ahogy a Life.hu korábban megírta, Vajna Tímea és férje, Andy Vajna között már többször szóba került a gyermekvállalás. A világhírű magyar producer felesége a Hot!-nak adott interjújában azt is elárulta: több lehetőség is szóba került már közös babájuk kapcsán.

Forrás: BrekaCom

"Biztos, hogy nem lesz probléma, mivel Amerikában - de már Magyarországon is - vannak olyan módszerek, amelyekkel bármit meg lehet oldani. Az orvostudománynak hála, már a lombikprogram sem nagy ördöngösség, és az adoptálás sem kizárt.

Mindenképpen kislányt szeretnék - mondta el a lapnak Timi, aki félelmeiről is őszintén beszélt. "Egy kisgyermek gondozása minimum két évet elvesz egy nő életéből. Ráadásul az anyaság nullától huszonnégy óráig tartó szolgálat. Egyelőre nem is tudom elképzelni, hogy kilenc hónapon keresztül terhes legyek, a szoptatásról nem is beszélve - vallotta be. Timi szerint férjének, Andynek a béranyaság sem lenne ellenére: Az amerikai sztárok között nagy divat béranyát fogadni, de én nem szeretnék élni ezzel a lehetőséggel. Bár a férjem ebbe is belemenne... Ha megfogan a baba, akkor azt én szeretném megszülni" - tette hozzá Timi.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság
Külföldön - a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság, hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu béranyaságról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.