Egy kaliforniai költöztetőcég egy családon belüli erőszak megelőzésével foglalkozó szervezettel együtt indította el kezdeményezését.

Nagyszerű öltettel rukkolt elő a Meatheads Movers nevű kaliforniai cég a Good Shepherd alapítvánnyal szövetkezve: újonnan indított különleges szolgálatásuk keretében ingyen és bérmentve segítenek kiköltöztetni azokat, akiket rendszeresen bántalmaz partnerük. 

Forrás: Thinkstock

"Ezen szolgálatás nem csupán segíti a családon belüli erőszak áldozatait, hanem közvetlen hatással van a Meatheads Movers dolgozóira is, amelynek tagjai olyan fiatal férfiak, akik hiszik, hogy egy igazi férfi nem üt meg egy nőt, hanem segít a rászorulókon" - magyarázta az LA Weekly-nek a cég szóvivője.

Éhen fogsz dögleni nélkülem, te ribanc!
Minden héten meghal egy nő Magyarországon, havonta egy gyermek a családon belüli erőszak következtében. Hogy miért vár a nő, miért nem lép ki időben a bántalmazó, esetleg a halálát is okozó gyilkos kapcsolatból? Válaszul álljon itt Nóra története, aki húsz év házasság után, klasszikus módon, mezítláb, fehérneműben menekült el tomboló férjétől - a cikkért kattints ide!