Tara Reid olyan, mintha tíz év alatt harmincat öregedett volna

ijesztő öregedés Amerikai pite Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai Pite szexi szőkéje, Tara Reid már csak árnyéka egykori önmagának. Míg Alyson Hannigen, Jason Biggs partnere csak szebb lett a Pite óta eltelt tíz évben, addig Tara Reid úgy néz ki, mintha évtizedeket öregedett volna.

Az egykori férfibálvány csontsoványra fogyott, annyira, hogy már ruhában is borzalmasan néz ki. Vad bulizásai miatt kórházba is került, valószínűleg ezek az esték hagytak nyomot az arcán.

Tara Reid még csak 39 éves, de bőre a gyors és nagyon nagy fogyás miatt annyira megereszkedett, hogy simán elhinnénk, hogy túl van az ötödik X-en.

A színésznő nem hajlandó beismerni, hogy étkezési zavarai vannak, több interjúban is azt nyilatkozta, állandóan eszik.

Forrás: Instagram/ Tara Reid
Facebookon kért segítséget Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150906-facebookon-kert-segitseget-szabo-gyozo.htmlSzabó Győző a Facebookon kér segítséget, hogy segítsenek megtalálni ellopott robogóját.TV + Sztárok--Együtt úszkál a tengerben Tolvai Reni és Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150906-egyutt-uszkal-a-tengerben-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras.htmlCipruson nyaral a sztárpár, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András.TV + Sztárok--Ikertornyok: Megtalálták Angelina Jolie hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-angelina-jolie-hasonmasa-chelsea-marr.htmlA 24 éves Chelsea Marr megszólalásig hasonlít a világ egyik legszebb nőjére, Angelina Jolie-ra.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin megjáratta luxusverdájáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-gaspar-evelin-luxusautojat-vezeti.htmlGáspár Evelin nem csak pózol a luxusautókkal, vezeti is őket.TV + SztárokOrigoDe ciki! Élő adásban eresztett el egy jó nagy galambot Taylor Swifthttp://www.life.hu/sztarok/20150901-taylor-swift-elo-adasban-pukizott.htmlÚgy tűnik, a sztárokkal is megesik, hogy nem tudják kontrollálni magukat, és eleresztenek egy pukit élő adásban.TV + Sztárok--Alig várjuk, hogy Brooklyn Beckham felnőjön - Egyre szexibb a sráchttp://www.life.hu/sztarok/20150830-brooklyn-beckham-david-beckham-fia-szexi-testet-mutatott.htmlDavid Beckham fia egyre inkább hasonlít az apukájára. Ez pedig csak egyet jelenthet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.