Visszakapta biológiai gyermekét az a szülőpár, akik állították: fiukat kicserélte egy másik újszülöttre, majd gyerekkereskedőknek adta szülészorvosuk.

Mercedes Casanellas egy El Salvador-i magánklinikán adott életet gyermekének, akit szülészorvosa elcserélt egy sötét bőrű kisfiúra, az asszony újszülött babáját pedig gyerekkereskedőknek adta.

Richard Cushworth és Mercedes Casanellas a kis Jacobbal, akinek a DNS-e nem egyezett szüleiévelForrás: Richard Cushworth, Mercedes Casanellas

Mercedes és társa, Richard Cushworth története az egész világsajtót bejárta. Miután a rendőrök múlt héten letartóztatták a pár szülészorvosát, néhány bekért DNS-teszt segítségével sikerült azonosítani a szülők biológiai gyermekét. 

Együttérzek a másik családdal. Semmit nem tudunk róluk, csak azt, hogy nemrég tudták meg, hogy nem az övék a baba. Szörnyű érzés lehet- mondta el a Daily Mailnek a nagypapa, David Cushworth. Mercedes és Richard elmondásuk szerint tovább nevelik az elcserélt fiút, akit Jacobnak kereszteltek el, amennyiben nem találják meg a gyermek biológiai szüleit.