Egy szál csipkemelltartóban sétálgatott Rihanna

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
átlátszó melltartó Rihanna énekesnő csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simán kilátszott mindene a barbadosi énekesnőnek, aki mindössze egy átlátszó fehérneműt húzott hófehér farmeroverálja fölé.

Már kezdjük megszokni Rihanna sokszor merész ruhaválasztásait, ám a legutóbbi szerelése láttán még a mi állunk is leesett. Az énekesnő, akinek outfitjét itt nézheted meg, mindössze egy átlátszó csipkecsodát húzott finoman leengedett overálja alá, így bárki szabadon megcsodálhatta a popsztár mellbimbóit.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Oké, volt már ennél meztelenebb is: Rihanna pucér melleit annak idején a Lui magazin címlapján csodálhattuk meg. Plusz pont, hogy most legalább vett melltartót, nem úgy, mint legutóbb.

Rihanna: egy stílusikon születése

Rihanna rendelkezik a legtöbbet emlegetett gardróbbal a popszakmában. A fesztiválozó tinédzserek imádják merész stílusát, de vajon nem fordult kicsit a túlzottan szexuális felé? A Life.hu ITT vette nagyító alá a barbadoi énekesnő ruhatárát.

Ejha! Félmeztelen képet posztolt Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20150908-lady-gaga-enekesno-felmeztelen-kepet-posztolt-a-medencepartrol.htmlÁltalában az énekesnő botrányos öltözékeiről írunk, ezúttal azonban a ruhák hiányáról kell beszámolnunk: Lady Gaga félmeztelenül ücsörgött a medenceparton.Intim--Végre tisztázta Lewis Hamilton, mi van közte és Rihanna közötthttp://www.life.hu/intim/20150903-lewis-hamilton-eloszor-beszelt-rihannarol-es-azt-mondta-csak-baratok.htmlVége a találgatásoknak! A Forma-1-es autóversenyző tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, pontosan mi folyik közte és a barbadosi énekesnő között.Intim--Bebe meztelenül állt színpadrahttp://www.life.hu/intim/20150908-bebe-meztelenul-jatszott-egy-szindarabban.htmlNem újdonság a női szerep a Back II Black énekesének, Bebének, aki volt már ennél extrémebb helyzetben is a színpadon.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huNagyon merész! Rihanna elfeledkezett a melltartórólhttp://www.life.hu/trend/20150903-rihanna-enekesno-melltarto-nelkul-meztelenkedik-a-dior-legujabb-kampanyaban.htmlNem sokat hagyott a képzeletre Rihanna a Dior legújabb kampányában. Az énekesnő Instagramján osztotta meg a szuperdögösre sikerült képeket.Trend--Meztelenül kíván szép hétvégét mindenkinek Monique Covethttp://www.life.hu/intim/20150905-monique-covet-pornoszineszno-meztelenul-kivant-szep-hetveget.htmlAnnak ellenére, hogy mi nem gondoljuk, hogy Monique meztelen képétől klasszisokkal szebb lenne a hétvégénk, egy pillantást mégis érdemes vetni a szexi montázsra. Intim--Ciki! Így rázta le a sztársportolót Rihannahttp://www.life.hu/intim/20150817-rihanna-instagram-oldalan-keresztul-uzent-es-razta-le-matt-barnes-nba-s-kosarlabdazot.htmlHiába reménykedett annyira Matt Barnes, az énekesnő közösségi oldalán keresztül öntött tiszta vizet a pohárba: semmi, de abszolút semmi nem volt, és nem is lehet köztük. Kínos.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.